.

.

Didiseaon Играчки за Бродерия, Играчка за Окачване с Уплътнение, Аксесоари, Играчки, Ръчно изработени Аксесоари за детски играчки Направи си сам, Триъгълен Нос, Триъгъл?

Didiseaon Играчки за Бродерия, Играчка за Окачване с Уплътнение, Аксесоари, Играчки, Ръчно изработени Аксесоари за детски играчки

BGN 51.24

Наличност
На склад

Играчки за бродерия : : Защитен чучур е изработен от здрава пластмаса с много гладка повърхностТя лесно се носи с себе си.Играчката окачване с уплътнение : Обхват : подходящ за ръчно изработени и обучение на деца в ранна възраст, много удобен за използване.Подходящ за всички видове кукли, като на кукла, мече, меки играчки,.Аксесоари за детски играчки, ръчно изработени : Подходящ за много работи, бизнес-проекти и албуми за албуми, а също така и за универсалност производство на бижута.за стария шик, крайградски мода и тематични проекти.Аксесоари, играчки със собствените си ръце : Шиене и производство на мечета, кукли, меки играчки и трикотажни на една кука същества.Играчки за бродерия : : Защитен чучур е изработен от здрава пластмаса с много гладка повърхност.Тя лесно се носи с себе си.Играчката окачване с уплътнение : Обхват : подходящ за ръчно изработени и обучение на деца в ранна възраст, много удобен за използване.Подходящ за всички видове кукли, като на кукла, мече, меки играчки,.Аксесоари за детски играчки, ръчно изработени : Подходящ за много работи, бизнес-проекти и албуми за албуми, а също така и за универсалност производство на бижута.за стария шик, крайградски мода и тематични проекти.Аксесоари, играчки със собствените си ръце : Шиене и производство на мечета, кукли, меки играчки и трикотажни на една кука същества.Осъществяване списък 130 x пластмасови плюшени играчки окачване Характеристики - Цвят : Розово и червено играчка окачване с пълнеж. - Сфера на приложение : подходящ е за ръчно изработени и обучение на деца в ранна възраст, е много удобно да използвате аксесоари за детски играчки "Направи си сам". - Диаметър : 1,8 см пластмасови плюшени играчки за окачване. - : Защитен чучур е изработен от здрава пластмаса с много гладка повърхност.В кутията е удобно да се носят играчки аксесоари ръчна изработка. - Подходящ за всички видове кукли, като кукли, мечета, плюшени играчки и т. триъгълни окачване с винтови очите и носа.

Опции за продукта

Свързани продукти