.

.

РАЗЗУМ Голяма Птичья Клетка Вълнисто Папагал Птичья Клетка Голям Метален Божур Какаду Птичья Клетки От Неръждаема Стомана Майна Птичья Клетка на Клетка за Папага?

РАЗЗУМ Голяма Птичья Клетка Вълнисто Папагал Птичья Клетка Голям Метален Божур Какаду Птичья Клетки От Неръждаема Стомана Майна Птичья

BGN 0.33

Наличност
На склад

Издръжлив рамка - тази клетка за птици е изработена от висококачествени материали с гарантирано качество и трайност, което осигурява на птиците, както и по-здравословна и безопасна среда на обитаванелесно за монтаж, лесно за почистване.Висококачествени волиери са идеални за любителите на птици.Трапециевидная дъговидна конструкция на върха на клетката прави конструкцията по-устойчива, а куката клетки са подсилени, така че лесно се отпуснете след повторно изваждане.Устойчив на укусам и падане на корпуса може да се дръпне, за лесно почистване.Здрава конструкция-монолитно строителство и качествено изпълнение гарантират, че тя няма да бъде лесно се деформира от тежки метеорологични условия или ухапване птицыназвание на продукта : Клетка за птици Материал : неръждаема стомана, ABS, алуминиева сплав, Диаметър : 1,1 мм Тел за клетки : 1.6 mm Тегло : 2,3 Кгприменение : малки и средни птици, като дроздове, скорци, папагали и т. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Поради различни монитори, моля, обърнете внимание, че може да се появи малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, при ръчно измерване на размера може да има малка грешка, моля нека това е, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Каним всички да споделят своите отзиви, за да ви предостави най-добрите услуги и продукти. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено ние изпращаме през 1-3 дни, очаквано време на пристигане-9-15 дни.

Опции за продукта

Свързани продукти