.

.

Мини Ръчен Хеликоптер Чесън Преносим Шредер Джинджифил за Зеленчуци, Подправки, Плодове, Ядки, Хеликоптер Лук, Ръчна Мелачка за месо, Миксер, Пасатор, Кухненски Роб?

Мини Ръчен Хеликоптер Чесън Преносим Шредер Джинджифил за Зеленчуци, Подправки, Плодове, Ядки, Хеликоптер Лук, Ръчна Мелачка за месо,

BGN 6.66

Наличност
На склад

【Спестяване на време и мултифункционалност】 Този бърз ръчно хеликоптер ще ви помогне да нарежете чесън, моркови, зеленчуци и ядкиЗа смилане на съставки трябва само няколко пъти да дърпам за пръстена.Дори и от лука имате не ще слезиться очите.Хеликоптер чесън ще ви спести много време в кухнята. 【Безопасен материал】 Материал ръчно дадена машина - нетоксичен пластмаса.Остриета от неръждаема стомана бързо се смачкват.Купата е годна за съхранение на продукти. 【Спестяване на енергия и преносимост】 лесно да се съхранява.Този ръчен хеликоптер продукти притежава предимствата на прост дизайн, икономичност, практичност, компактен обем и обзавеждане.Резервоарът е добра за по-малки кухни, джипове, пътуване и къмпинг. 【По-хуманен дизайн】 Във всички измельчителях, представени на пазара, трябва да се докоснат до лезвию по време на почистване и инсталирате, но в този продукт ние сме разработили магнитен камък върху капака, така че изобщо не е нужно да се докоснат до лезвию по време на почистване и инсталиране. 【Лесна употреба】 След инсталиране на острието сложете продуктите в капака и след това затворете прозрачна купа, издърпайте жилото 5-8 пъти, докоснете хеликоптера на масата, след което всички продукти се падне в купа.Ток не се изискват. 【Име на продукта】 Мини хеликоптера е чесън с ръчно управление 【Цвят】 бял 【Размер】 170 мл 【Тегло на продукта】 4,6 унции 【Начин за използване на】 1. Внимателно поставете острието на малък багажник в съда. Първо нарежете зеленчуци или плодове на малки парченца, а след това ги поставете в купа. Затворете плътно купа с капак. Провеждането на капака с една ръка, а с другата ръка издърпайте дръжката, за да нарежете продуктите до желания размер.Моля, почистете чеснокодавилку след използването му.Не потапяйте острието дълбоко във водата за дълго време.Моля, съхранявайте го на сухо след почистване.Обърнете внимание на острието, тъй като те са много остри.Моля, дръжте го далеч от деца.

Опции за продукта

Свързани продукти