.

.

Каишка за мобилен телефон Bugu Bird през рамо, 2 опаковки лента за мобилен телефон, с каишка за телефон, съвместим с повечето телефони / притежател на ключове / притежате?

Каишка за мобилен телефон Bugu Bird през рамо, 2 опаковки лента за мобилен телефон, с каишка за телефон, съвместим с повечето

BGN 6.80

Наличност
На склад

【Многофункционално използване на】 Каишка за мобилен телефон и каишка за телефон на китката може да се използва за телефони, фотоапарати, седалките Air Pods, чанти за визитки, ключове и т Каишка за телефон може да освободи ръцете си. 【Удароустойчива】Удароустойчива дантела за мобилен телефон на около 4 пъти по-висока, отколкото при традиционния найлон, устойчивост на корозия, светло устойчиви.Закопчалката-звено е изработена от полиестерни влакна с висока плътност, което също е много траен. 【Могат да издържат на силно въздействие】Крепежни елементи ремъците на телефона на врата и китките, произведени от пълномаслено леене и щамповане, са приложени към ремешку на телефона с помощта на винтове и могат да издържат натоварване до 66 килограма. 【Вкусно занаят】 каишка за телефон през рамо използва международен стандартен процес на плетене, така че въжето се достига якост при запазване на великолепни цветове, кука за лесно надраскване и е подходяща за всеки цвят. 【Безопасно и стилен】 Каишка за телефон и каишка за китката, изработени от полиестер с висока якост за защита на околната среда, стена за катерене статично въже, така че каишка за телефон през рамо сигурно и стильен.Каишка за телефон (N) Набор от ремъците на китката може да се използва за телефони, фотоапарати, седалките Air Pods, чанти за визитни картички, ленти за ключове и т. Каишка за телефон може да освободи ръцете си.Удароустойчива дантела за мобилен телефон на около 4 пъти по-висока, отколкото при традиционния найлон, устойчивост на корозия, светло устойчиви.Крепежни елементи ремъците на телефона на врата и китките, произведени от пълномаслено леене и щамповане, са приложени към ремешку на телефона с помощта на винтове и могат да издържат натоварване до 66 килограма.Закопчалката-звено е изработена от полиестерни влакна с висока плътност, което също е много траен.Каишка за телефон през рамо използва международен стандартен процес на плетене, благодарение на въже придобива сила при запазване на великолепни цветове, кука за лесно надраскване, и той е универсален за всеки цвят.

Опции за продукта

Свързани продукти