.

.

Защитен калъф TenCloud от 3 комплекта е съвместим с устройства, съвместими с ID205L защитен калъф за smart часа Veryfitpro със сензорен екран Fitpolo ID205L 1,3 инча (черен + черен + черен)

Защитен калъф TenCloud от 3 комплекта е съвместим с устройства, съвместими с ID205L защитен калъф за smart часа Veryfitpro

BGN 0.67

Наличност
На склад

【Калъф за ID205 L】 5 цвята седалките от TPU за умни часа ID205 L за мъже и жениСъвместим само с smart часовника Fitpolo ID205 L със сензорен екран, 1. 【Материал】 е Изработен от висококачествен TPU със защита от надраскване, тънък корпус напълно затваря край и циферблат часа, осигурява пълна защита на вашите часа от драскотини, падания и удари. 【Високо светлина】Дизайн на капака часа ще защитава часовника от надраскване и scuffs, им е трудно да се прекъсне.Неговата мекота и гъвкавост осигуряват бърза и лесна настройка. 【Амортизирующий】 е Изработен от висококачествен TPU със защита от надраскване, тънък корпус напълно затваря предната част и извити ръбове часа, осигурява пълна защита на вашите часа от драскотини, падания и удари. 【Че получавате 】 Защитен калъф за екрана от TPU, съвместим само с чехлами за смарт часа Fitpolo ID205 L.Не е включен в комплекта на устройството, или каишка за часовник ID205 L. 【Калъф за ID205 L】 5 цвята седалките от TPU за умни часа ID205 L за мъже и жени.Съвместим само с smart часовника Fitpolo ID205 L със сензорен екран, 1. 【Материал】 е Изработен от висококачествен TPU със защита от надраскване, тънък корпус напълно затваря край и циферблат часа, осигурява пълна защита на вашите часа от драскотини, падания и удари. 【Високо светлина】Дизайн на капака часа ще защитава часовника от надраскване и scuffs, им е трудно да се прекъсне.Неговата мекота и гъвкавост осигуряват бърза и лесна настройка. 【Амортизирующий】 е Изработен от висококачествен TPU със защита от надраскване, тънък корпус напълно затваря предната част и извити ръбове часа, осигурява пълна защита на вашите часа от драскотини, падания и удари. 【Че получавате 】 Защитен калъф за екрана от TPU, съвместим само с чехлами за смарт часа Fitpolo ID205 L.Не е включен в комплекта на устройството, или каишка за часовник ID205 L.Защитен калъф за екрана Ten Cloud от 3 комплекти, който предпазва от надраскване, съвместим с ID205 L Veryfitpro Smartwatch Fitpolo ID205 L със сензорен екран, 1.

Опции за продукта

Свързани продукти