.

.

Сменяеми сламки 6 бр. за пътни чаши Stanley Adventure Quencher на 30/40 унции, за Многократна употреба Прозрачни Пластмасови сламки, Дълги сламки за пиене, Съвместими с четка за по?

Сменяеми сламки 6 бр. за пътни чаши Stanley Adventure Quencher на 30/40 унции, за Многократна употреба Прозрачни Пластмасови

BGN 3.73

Наличност
На склад

【Съвместима модел】 : Тези твърди пластмасови сламки са съвместими с пътен чаша Stanley Adventure Quencher 14 грама/20 мл/30 мл / 40 грамаСламки за пиене са с дължина 11.8 инча и са подходящи за повечето стъклени чаши и бутилки с вода.Бележки : Моля, потвърдете на размера преди да поръчате. 【Здрав и многократна употреба】 : Нашите сменяеми сламки за Stanley са изработени от висококачествена пластмаса, достатъчно устойчив за продължителна употреба.За многократна употреба и екологично чисти.Стойте далеч от еднократна употреба соломинок, за защита на околната среда!. 【Хранително-вкусовата материал】 : Прозрачни пластмасови сламки изработени от хранителен материал, не съдържат BPA и които нямат мирис.Отличаващ се с висока устойчивост на топлина и нерастворимостью в мазни вещества, може да се използва в горещо кафе или шейкове. 【Лесно почистване】 : 6 опаковки многократно соломинок идват с почистващ четки.В сравнение с непрозрачни силиконови соломинками и метални соломинками петно вътре в пластмасови соломинок се вижда и лесно се почиства.Бележки : Не мийте в съдомиялна машина. 【Гаранция удовлетворенного обслужване】 : Гаранция за пълно връщане или безплатна подмяна.Ако срещнете някакви проблеми с нашия продукт, не се колебайте да се свържете с нас възможно най-скоро.Ние ще направим всичко възможно, за да ви задоволи.Забележка : Нашите сламки са съвместими само с по-горе лого.Освен това, ако искате да го използвате за приготвяне на Купа "Стенли" с тегло 20-30 унции, просто трябва да се реже сламка до желаната дължина.

Опции за продукта

Свързани продукти