.

.

Витрина за ГУРМЕ Harvest Опаковката [БРОЙ 50] Бяла Компостируемый квадратен контейнер на панти Sugarfiber 6 X 6, Однокамерная кутия-миди за ядене, изработени от екологично чис?

Витрина за ГУРМЕ Harvest Опаковката [БРОЙ 50] Бяла Компостируемый квадратен контейнер на панти Sugarfiber 6 X 6, Однокамерная

BGN 3.33

Наличност
На склад

ресторантиконцессионные павилиони.купоните / специални събития. ? НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕН - Изработен от 100% действително нетоксичен екологично чисти растителни суровини; Не оставя въглероден отпечатък. ✅ МОЖЕ да се ИЗПОЛЗВА В МИКРОВЪЛНОВА печка - Разогревайте храна в микровълнова фурна; Безопасно да се използва с горещи или студени продукти (не се препоръчва използването на течности или храни с високо съдържание на влага).Внимание : Горещи и влажни продукти може да доведе до образуване на кондензат, на дъното на съда. ? БЕЗОПАСНО ЗА разлика от стиропор или тънка хартия, смес от натурални влакна станем по-силни и издръжливи в сравнение. ? КОМПОСТИРУЕМЫЙ - Произведен от компостируемой брашно захар от захарна тръстика.Компанията е сертифицирана BPI. ? УДОБНА - идеална за ежедневна употреба или в ресторанта, за приготвяне на хамбургери, фудтраков, хлебни изделия, храни за вкъщи, така, готвене, принадлежности за кейтеринга, съдове за сватбени приеми и специални събития.Обществото ни се развива бързо, и с всички тези блюда за бързо приготвяне ние използваме много прибори за еднократна употреба.Унищожаването на тези материали може да отнеме десетилетия.Представяме Sugarfiber от Harvest Pack Inc, една изключителна поредица от влакна от захарна тръстика, които са не само функционални, но и полезни за нашата планета.Захар влакна имат естествен вид и по-твърда консистенция, подобна на хартия.Изделия от захарен влакна са безопасни за микровълнова печка. идеални за приготвяне на топли или студени ястия.Използвайте ги, за да покажат своите вкусни творения - от мисок за поке до чинии за кебаба.Моля, обърнете внимание, че продуктът не се препоръчва да се използва за приготвяне на течности или храни с високо съдържание на влага / загуба на мазнини.Горещи и влажни продукти може да доведе до образуване на кондензат, на дъното на съда.Моля, махнете капака, преди готвене в микровълнова фурна.

Опции за продукта

Свързани продукти