.

.

Шлейка за кучета KTHZI комплект с каишки, Шлейка за домашни любимци без напрежение с 1 скоби за каишка, Регулируема Жилетка с мека подплата, за кучета с много Малки/Сре?

Шлейка за кучета KTHZI комплект с каишки, Шлейка за домашни любимци без напрежение с 1 скоби за каишка, Регулируема Жилетка

BGN 6.59

Наличност
На склад

【Не се Дърпа, Не Задушава】:Комплект колан и каишка за кучета no pull има два D-образни пръстена, които лесно се прикрепя към крюкам за теглене на въжетоОттеглям налягането се разпределя равномерно по тялото, за да се предотврати задушаване.Мек дизайн намалява напрежението на врата си кучета и автомобили. 【Сигурност】 : Шлейка за кучета KTHZI с вълшебна лента, тока и двойна D-образна лети пръстени работят заедно, защита на вашия домашен любимец три нива на сигурност.Ленти с висока светоотражающей способност 360 ° осигуряват добра видимост в тъмното. 【Лесна употреба】 : Този безпроблемно окачен каишка лесно се побира и се отстранява благодарение на 2 быстросъемным пряжкам.Сложете шлейку върху главата на кучето си, затегнете я, регулиране на ремъци - и готово!Хванете горната дръжка за допълнителен контрол.Лек и лесно моющийся. 【 Издръжливост и лесно почистване 】 е Изработен от здрав найлон лента, усилена нейлонового оксфорд с висока плътност, дишаща вкара подплата и трайни аксесоари, включително ключалката, регулатори размер.За ежедневна употреба лесно се размива в колата.Всички метални аксесоари са защитени от корозия. 【Безопасно и комфортно】: кучето ще се насладите на ежедневни разходки в тази комфортна кучешки впряг!Изработен от устойчив найлон Оксфорд и допълнен с мека възглавница за защита на кожата на вашето куче. 【Не се Дърпа, Не Задушава】:Комплект колан и каишка за кучета no pull има два D-образни пръстена, които лесно се прикрепя към крюкам за теглене на въжето.Оттеглям налягането се разпределя равномерно по тялото, за да се предотврати задушаване.Мек дизайн намалява напрежението на врата си кучета и автомобили. 【Сигурност】 : Шлейка за кучета KTHZI с вълшебна лента, тока и двойна D-образна лети пръстени работят заедно, защита на вашия домашен любимец три нива на сигурност.Ленти с висока светоотражающей способност 360 ° осигуряват добра видимост в тъмното. 【Лесна употреба】 : Този безпроблемно окачен каишка лесно се побира и се отстранява благодарение на 2 быстросъемным пряжкам.

Опции за продукта

Свързани продукти