.

.

Zerodeko 4 бр. Ъглови Протектор Плот, който предпазва от Деца Ъглови Огради, Броня за Деца, Ъглови Огради за Маса, Защитна Броня За Деца, Ъглов Протектор За Деца, Силиконо?

Zerodeko 4 бр. Ъглови Протектор Плот, който предпазва от Деца Ъглови Огради, Броня за Деца, Ъглови Огради за Маса, Защитна Броня

BGN 1.67

Наличност
На склад

ЗАЩИТНО ФОЛИО ЗА МЕБЕЛИ с практични функции, тя може ефективно да защити вашето бебе от удари в стени и масиЗАЩИТНО ФОЛИО за ЪГЛИ за МАСАТА могат да се прилагат на ъгли, остри ръбове или повърхността на стена, шкаф, мебели, битова техника и още много други.ЗАЩИТНИ КЪТОВЕ ЗА ДЕТСКИ масички - красиви и практични, с добра консистенция, им е трудно да се скъса или повреди, и те имат дълъг живот.ЪГЛОВИ ОГРАДИ BABY PROOF - Създават по-сигурна среда за децата в задължителната за всяко семейство, където има деца.ЗАЩИТА на РЪБОВЕТЕ на МАСАТА - вашето дете не се нараните, паднете за ъгли журнального маса, писмено плот, шкафчета за телевизор и други ъгли в дома си.ЗАЩИТНО ФОЛИО ЗА МЕБЕЛИ с практични функции, тя може ефективно да защити вашето бебе от удари в стени и маси.ЗАЩИТНО ФОЛИО за ЪГЛИ за МАСАТА могат да се прилагат на ъгли, остри ръбове или повърхността на стена, шкаф, мебели, битова техника и още много други.ЗАЩИТНИ КЪТОВЕ ЗА ДЕТСКИ масички - красиви и практични, с добра консистенция, им е трудно да се скъса или повреди, и те имат дълъг живот.ЪГЛОВИ ОГРАДИ BABY PROOF - Създават по-сигурна среда за децата в задължителната за всяко семейство, където има деца.ЗАЩИТА на РЪБОВЕТЕ на МАСАТА - вашето дете не се нараните, паднете за ъгли журнального маса, писмено плот, шкафчета за телевизор и други ъгли в дома си.Списък на пакетите 4 x ъглови защитни приспособления Характеристики Материал : Силикон прозрачни защитни приспособления -Размер : 4,00 X4,00 X3,00 см / 1,57 X1,57 X1 детски стоки. -Цвят : кафе защита от сблъсък с ъгъл -Ъгъл на защитник е добър ъглов защитно покритие за маси, тумбочек, камини, детски легла, легла и други мебели. защитен ъгъл за носене. -Ако вашите приятели имат едно дете, можете да изпратите тези защитни кътове за защита от деца, с техните охранители Corner Protectors. -Защитете вашето дете от наранявания за ъгли журнального маса, писмено плот, шкафчета за телевизор и други ъгли в дома си с помощта на детския защитна броня.

Опции за продукта

Свързани продукти