.

.

Дамски ризи DOITOOL, 20 парчета, подложки за изпотяване в областта на мишниците, лопатки за изпотяване в областта на мишниците, Антиперспиранти, Абсорбиращи, Блокиране ?

Дамски ризи DOITOOL, 20 парчета, подложки за изпотяване в областта на мишниците, лопатки за изпотяване в областта на мишниците,

BGN 2.00

Наличност
На склад

Ултра тънък, мек и еластичен, той ви осигурява по-добър комфортМоже да поглъщат и задържат пот, като поддържа хората прохлада и сухота. Подходящ за лятна употреба, идеален за хората, както мъже, така и жени, които твърде много пот.Водоустойчив, добре предпазва от пот по дрехите, което може да доведе до появата на петна.Изработен от висококачествени материали, безопасен и безвреден за кожата.Ултра тънък, мек и еластичен, той ви осигурява по-добър комфорт.Може да поглъщат и задържат пот, като поддържа хората прохлада и сухота. Подходящ за лятна употреба, идеален за хората, както мъже, така и жени, които твърде много пот.Водоустойчив, добре предпазва от пот по дрехите, което може да доведе до появата на петна.Изработен от висококачествени материали, безопасен и безвреден за кожата.Описание търсите професионална, достъпна уплътнение за подмишниците?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален полагане на подмишниците трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.Характеристики Цвят : Различни цветове Материал : пластмаса, PET Размер : 12 X11 X9,5 см Предпоставка включва 1 х комплект от 20 бр. подложки за изпотяването на подмишниците.

Опции за продукта

Свързани продукти