.

.

HANABASS 20 бр Професионални Занаяти U-Образен Кръст Малки Кожички За Сигурност Тъкан Сам Ножове Открита Подрязване на Конци за Шиене Бонзай за Подстригване Тримери За ?

HANABASS 20 бр Професионални Занаяти U-Образен Кръст Малки Кожички За Сигурност Тъкан Сам Ножове Открита Подрязване на Конци

BGN 1.33

Наличност
На склад

высокоуглеродистая стоманаИнструменти за почистване на саксии : Внимателно обработени ножици имат добра режещата лента и поддържа многократно използване.Ножица за плат : Ножици практични и позволяват бързо се нарязва кърпа или пряденую прежда.Ножици за подстригване : Малки и изящни шевни ножици са лесни за носене, те са ефективни и на тях удобно да използвате по всяко време.Ножици за рязане на конеца : Дръжката е малка и лека, лесно се носи с себе си, използването на това ще бъде по-удобно.Клещи за шиене : С добри детайли за ръчна работа, лесен за захващане и употреба, те може да ви осигури по-комфортно преживяване.высокоуглеродистая стомана.Инструменти за почистване на саксии : Внимателно обработени ножици имат добра режещата лента и поддържа многократно използване.Ножица за плат : Ножици практични и позволяват бързо се нарязва кърпа или пряденую прежда.Ножици за подстригване : Малки и изящни шевни ножици са лесни за носене, те са ефективни и на тях удобно да използвате по всяко време.Ножици за рязане на конеца : Дръжката е малка и лека, лесно се носи с себе си, използването на това ще бъде по-удобно.Клещи за шиене : С добри детайли за ръчна работа, лесен за захващане и употреба, те може да ви осигури по-комфортно преживяване.Осъществяване Списък на 20 x Ножици Функции-Можете да си купите тези професионални и практични шевни ножици в магазин "Ножица за бродерия". -Предпочитаните материали , безопасни и практични ножици за прежда. -Материал : портновские ножици от високо стомана-Малки и изящни шевни ножици са лесни за носене, те са ефективни и удобни за използване по всяко време. -Цвят : както е показано на стоманени ножницах -Размер : Около 10,50 X3,00 X1,00 см /4,13 X1,18 X0 клещи за направления. -С добри детайли за ръчна работа, лесен за захващане и употреба, те може да ви осигури по-комфортно използването на клещи за рязане на конеца. -Ножици практични и позволяват бързо се нарязва кърпа или пряденую прежда швейным инструмент.

Опции за продукта

Свързани продукти