.

.

- Рефлексен Играчка за Папагали PANQIAGU с Чаши За Хранене от Неръждаема Стомана, Дървени Рамки за птици с Насестом в Клетка за Малки Папагали, Какаду, Конуры, Чинки, Въл?

- Рефлексен Играчка за Папагали PANQIAGU с Чаши За Хранене от Неръждаема Стомана, Дървени Рамки за птици с Насестом в Клетка

BGN 8.66

Наличност
На склад

100% БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ - огледало за птици се състои от три части, а именно купи за птици от неръждаема стомана, костур и огледала за птици, както и чаша за хранене от неръждаема стомана; огледало за птици от акрилни материали; - часова рецепция-бар от материал, покрит с кварцов пясък и други детайли от 100% истинско дърво, с безвредни, безопасни и издръжливиИДЕАЛЕН АКСЕСОАР за клетка за КЛЕТКИ - задайте го в клетка, която ще осигури вашата птица комфортно място за игри, костур и физически упражнения, ще премахне стреса и скуката, а също така ще ви е много забавно.С помощта на този птичи огледала птицата може да се насладите на себе си по време на хранене или игра, осигурявайки си психическо и физическо забавление.ПОДХОДЯЩ ЗА МАЛКИ И СРЕДНИ ПАПАГАЛИ - подходящ за малки и средни папагали, попугайчиков, конуров, чинки, какаду, канарчета и неразлучников, както и другите птици с подобни размери.ЛЕСЕН МОНТАЖ И ПОЧИСТВАНЕ - оборудвана с метални барашковыми ядки и монтирани с болтове, лесно се инсталира в клетката и лесно роняется.Купа за птици може да се сключва за удобство на почистване.Ако по някаква причина не сте доволни, просто върни парите в пълен размер; ние обещаваме да ви предоставят денонощна поддръжка на клиенти, ако имате някакви въпроси относно продукти и поръчки, моля не се колебайте да се свържете с нас.За играчка за хранене на птици PANQIAGU ?Изработени от чисто естествен масив дърво, безвреден за птици, безопасно и предпазва от износване и ухапвания. ?Огледало в дървена рамка дава възможност на птиците да види себе си по време на хранене, което засилва любопитството си, проявява ентусиазъм и допринася за интелектуално развитие. ?Подгответе 2 чаша за хранене с любимата храна на птиците, което още повече ще повиши удоволствието от игра с играчка. ? Симпатична форма на заек ще направи вашата клетка е по-интересно. ? Подходящ за игри, катерене и почивка, намаляване на скуката и повишаване на активността на забавление.

Опции за продукта

Свързани продукти