.

.

UPKOCH 20 бр., Двойна четка, Мрежести Скари за баня, богат на функции Еднопосочна Почистване, Мултифункционална Посуда, Впитывающая Закачалка за измиване, Мультиинстру?

UPKOCH 20 бр., Двойна четка, Мрежести Скари за баня, богат на функции Еднопосочна Почистване, Мултифункционална Посуда, Впитывающая

BGN 6.40

Наличност
На склад

Кухненска гъба за повторна употреба : Когато вашите пари ще се проведе на контейнер, ще откриете, че посуда незабавно става чиста и блестяща, и вие ще откриете, че мият чиниите - това е лесно и интересно заниманиеГъба за миене на съдове : ультралегкая за миене на съдове, чинии, мисок и няма драскотина на повърхността.Гъба за многократно почистване : те са по-лесно натискане от обикновените памучни парцали за миене на съдове, което ускорява изсушаване на порести тампони.Гъба за почистване на кухни.Четка за почистване на кухня : Гъба за почистване е изработена от висококачествена гъба, тя добре абсорбира влагата и бързо изсъхва на въздуха. Порести скрубер : Смили се за жена си, майка или приятелки от усилената работа на измие съдовете.Кухненска гъба за повторна употреба : Когато вашите пари ще се проведе на контейнер, ще откриете, че посуда незабавно става чиста и блестяща, и вие ще откриете, че мият чиниите - това е лесно и интересно занимание.Гъба за миене на съдове : ультралегкая за миене на съдове, чинии, мисок и няма драскотина на повърхността.Гъба за многократно почистване : те са по-лесно натискане от обикновените памучни парцали за миене на съдове, което ускорява изсушаване на порести тампони.Гъба за почистване на кухни.Четка за почистване на кухня : Гъба за почистване е изработена от висококачествена гъба, тя добре абсорбира влагата и бързо изсъхва на въздуха. Порести скрубер : Смили се за жена си, майка или приятелки от усилената работа на измие съдовете.Пратката включва 10 х губчатых почистващи тампони Характеристики - Цвят : бял и сив. - Ултра, лесни за почистване съдове за готвене, чинии, чаши, няма драскотина на повърхността. - Материал : гъба. - Порести кърпа за почистване на кухня е лесна и бързо изсъхва, не е нужно да се притеснявате за неприятните последици миризмата. - Тези кухненски кърпи могат да се настанят повече вода от обикновените тъканни кухненски кърпи, което прави ястието по-вкусно.

Опции за продукта

Свързани продукти