.

.

DOITOOL Почистване Скрубер 12 бр. Двустранно Гъба Кухненски Гъби За Миене на Съдове Тежкотоварни Гъба-Търкане Без Драскотини Гъба за Миене на Колата Подложка за Баня, Г?

DOITOOL Почистване Скрубер 12 бр. Двустранно Гъба Кухненски Гъби За Миене на Съдове Тежкотоварни Гъба-Търкане Без Драскотини Гъба

BGN 3.70

Наличност
На склад

12шт Кухненска Гъба-Търкане с Висока плътност За миене на съдове, Чистящая гъбаПротирание двустранен гъба, двустранно дезинфекция, от едната страна обеззараживает, а друга поглъща вода.Идва с 12шт почистващ пари, може да отговори на различните нужди на почистване.Мощна почистваща повърхност се справя с тежки замърсяването и не се драска.Той се натрупват петна, за почистване под течаща вода и бързо се отделя масло и мръсотия. 12шт Кухненска Гъба-Търкане с Висока плътност За миене на съдове, Чистящая гъба.Протирание двустранен гъба, двустранно дезинфекция, от едната страна обеззараживает, а друга поглъща вода.Идва с 12шт почистващ пари, може да отговори на различните нужди на почистване.Мощна почистваща повърхност се справя с тежки замърсяването и не се драска.Той се натрупват петна, за почистване под течаща вода и бързо се отделя масло и мръсотия.Описание на Тази гъба за почистване, изработена от здрав материал и служи по-дълго от обикновените гъби за почистване.Универсална гъба за миене, идеален за измиване на съдове, миксери, котлони, мивка и други повърхности, не вреди на чиниите.Един добър помощник за кухня.Характеристики - Цвят : Различни цветове Размер : 10 x 6 x 2,5 см; 3,93 2,36 x x 0,98 инча - Материал : гъба, кърпа.Опаковката включва 12 х гъби.

Опции за продукта

Свързани продукти