.

.

Angoily 36 Бр Ключалката на Вратата на гардероба Пластмасови Ключалки за Врати Ключалки на Вратите на Гардероба Slack Затвори Вратите на Гардероба Slack Капаче Шкаф Бяла Ме?

Angoily 36 Бр Ключалката на Вратата на гардероба Пластмасови Ключалки за Врати Ключалки на Вратите на Гардероба Slack Затвори Вратите

BGN 8.17

Наличност
На склад

ВРАТИТЕ КЛЮЧАЛКИ - за надеждно затваряне на гардероба, като се гарантира, че вашият домашен любимец или детето не може да го открие ПЛАСТМАСОВИ КЛЮЧАЛКИ ЗА ВРАТИ - С прекрасна врата капаче вие, децата, бъдете в безопасност, а вие ще можете да правите нещо различно.КЛЮЧАЛКИ НА ВРАТАТА на КАБИНЕТА - за надеждно затваряне на гардероба, като се гарантира, че вашият домашен любимец или детето не може да го открие.КАПАЧЕ ЗА НАПРЕЖЕНИЕ ШКАФ - Помагат на децата не случайно се заключа в килера, сигурно и полезно.КАПАЧЕ ЗА НАПРЕЖЕНИЕ, ВРАТИ За дома, мебели, шкафове, дверц шкафове, скринове, чекмеджета, гардеробни, vi, В комплекта влизат 36 x ключалки за топки Характеристики - Направен с добра изработка и има солидна конструкция, така че можете да го използвате със спокоен мебельными залепва за топки. - Предохраняющие на децата от случайно заключване на шкаф надеждни и полезни капаче, за напрежение шкаф.18 X0 пластмасови фитинги капаче. - С прекрасна врата капаче вие, децата, бъдете в безопасност, и ще можете да направите нещо друго, за да улови топката, на вратата на гардероба. -Цвят : бял мебели за дома топка капаче -Материал : Пластмаса с дръжки топката затвори - Вратата топка бравата е подходяща за дома, мебели, шкафове, скринове, чекмеджета, врати, гардероби, гардеробни и т. на Топката ролкови капаче. - Това вратата се затвори работи на повечето повърхности, не надраскване на пода, полезна и лесна капаче за мъниста в гардероба.Описание на продукта Капаче, за напрежение, врати и Луксозна изработка може да ви направи една добра услуга, не ломаясь лесно.ключалки за вратите на гардероба Мебели за дома топка капаче удобна и практична, има отлична текстура и може да ви служи известно време, без да бъдат лесно повредени.капаче за мъниста Тази мебели за дома капаче за мъниста е много практичен и надежден за вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти