.

.

Надуваеми Детски врата за стълба на вратата, Без пробиване, Много Широки порти за кучета 29-48 инча за дома Вътре в помещения, с височина от 36 инча, Лесно монтируемые п?

Надуваеми Детски врата за стълба на вратата, Без пробиване, Много Широки порти за кучета 29-48 инча за дома Вътре в помещения,

BGN 0.67

Наличност
На склад

【Съвети за инсталиране】 : Когато получите пратката, вие ще забележите разликата между основните детайли и детски тик-так на якатаТова не е дефект, а по-скоро нормална концепция, тъй като тези детски врата за монтиране под налягане.Разликата ще бъде напълно затворен, когато отрегулируете винтове с помощта на гаечен ключ.Ако смятате, че вратата не е достатъчно широки, моля, закупете удлинительные аксесоари на нашия уеб-сайт на продукта. 【Регулируема ширина】: тази детска вратичка/кучешка вратичка за стълбища, къщи, вратата отвори, обхват 29-48 см, височина-36 см, широчина средна врати, 23 инча, отличен избор за семейство с дете и домашни любимци. 【Сигурен и здрав】 : врата издържа на удари хъски, Аляска и т., с тегло до 160 кг и не се изместят от мястото си.специално проектирана дръжка с двойно заключване може ефективно да се предотврати автоматичното отваряне на вратите заради стачка на дете или домашен любимец.Вие все още можете да отворите вратичка с една ръка, дори и когато дръжте бебето в ръцете си. 【Хуманен дизайн】 : тези детски врата повишена ширина на помещенията са оборудвани с двупосочна функция за самостоятелно затваряне, на вратата на достъпа може да се завърта в двете посоки и лесно да се отваря с една ръка.когато вратата се отваря на 90 °, тя остава отворена, а когато вратата се отваря по-малко от 90 °, вратата може да бъде автоматично затворен.Не е нужно да се притеснявате за това, че кучето ви следват. 【Лесна инсталация】 : липсата на сверлящих дупки запазва своята стена невредим, лесна инсталация под налягане, за инсталиране се изисква само 10-15 минути. идеален за стълбища, коридори, врати отвори.ние предлагаме инструкции за инсталиране, три комплекта с удължители, 4 защитни елемента за стени, первази и други аксесоари. (задължително измерете инсталационен разстояние между горната и долната стени в рамките на 29-48 инча). 【следпродажбено обслужване】 : За тези защитни порта за защита на бебета и домашни животни ние предлагаме 24 месеца за обслужване на клиенти за връщане /размяна.

Опции за продукта

Свързани продукти