.

.

Alipis 1 бр. за Каботажните Хартиена Чаша Тенис на Еднократна Практичен Ресторант Дървена Органайзер За Чаши За Съхранение на Кутията Опаковка За Кафе Притежателя на ?

Alipis 1 бр. за Каботажните Хартиена Чаша Тенис на Еднократна Практичен Ресторант Дървена Органайзер За Чаши За Съхранение на Кутията

BGN 26.79

Наличност
На склад

синтетичен материалПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на БЛОКЧЕТА се Използват естествени материали, полезни за здравето и не съдържат вредни вещества.ДЪРВЕНИ полици ЗА ХАРТИЕНИ ЧАШИ - С достатъчен брой отделни места за еднократна употреба съхранение на хартиени чаши, соломинок, капаци и салфетки.ДЪРВЕНА КУТИЯ за САЛФЕТКИ - Дъното на кутията за съхранение стабилно, не се плъзга и не ще бъде лесно да се накланя.ПОСТАВКА ЗА ХАРТИЕНИ ЧАШКИ - материал е лек, и му може да се движи на воля, което е удобно и бързо. дървен контейнер за салфетки.Поставка за ЧАШИ ЗА МАГАЗИН - Кутия за съхранение на многократно полировалась, детайли са идеални, а ръката му е удобно.дървен контейнер за Салфетки.Пратката включва 1 x рафтове за съхранение на Особено Удобни аксесоари за барове, ресторанти, кафенета, магазини, чай с мляко, магазини, десерти, контейнер за салфетки. -Кутия за съхранение е различен фина обработка, както и приложимост и практичност за доставки от магазин за чай с мляко. -Цвят : Цвят на дървото, Колички аксесоари за съхранение-Размер : 37,00 X22,90 X22,00 см / 14,54 X9,00 X8 Кутия за съхранение на хартиени чашки. -Гладки заоблени ъгли от всички страни, без чеп, не увреждат, за да проверите за съхранение на кожи. -Не е стойката за хартиените чашки, но също така може едновременно да служи за съхранение на капаци чаши, соломинок и салфетки в одноразовом подстаканнике. -Дебел дървен материал го прави по-устойчив и траен за публикуване на десктоп рафт хартиени кафеени чаши. -Материал : контейнер за дървени соломинок Описание на стоките Държач за чаши за магазин има широка гама от приложения, като например предмети от бита, бар столове, стелажи, магазини, чай с мляко, кафе и т. за да проверите за съхранение в бара Конструкция многоячеечного хранилище ви позволява да поставите на различни позиции, което спестява много място на вашия работен плот.Дървена кутия за салфетки Тази дървена кутия за съхранение, изработен от безопасни материали, така че когато го използвате, не е нужно да се притеснявате за проблеми със здравето.

Опции за продукта

Свързани продукти