.

.

Tondiamo 6 Бр. Накрайник за душ в банята, Накрайник за душ, Накрайник за душ, лесно се фиксира с помощта на 3 бр. Гумени пръстени, интериор на баня и подмяна (куки за лепило ?

Tondiamo 6 Бр. Накрайник за душ в банята, Накрайник за душ, Накрайник за душ, лесно се фиксира с помощта на 3 бр. Гумени пръстени, интериор

BGN 3.33

Наличност
На склад

Пратката включва в себе си : вие ще получите 3 бр гумени пръстени за баня и 6 бр. куки за лепило етикети, за душата, достатъчно на брой, за да улесни многократно използване в банята и замяна.Практичен дизайн : всяка кука за самозалепващи се етикети за душата има отгоре задълбочаване, което държите телефона душ-кабини на място, сигурно задръжте душ кабина на място; U-образни нескользящие накладки плътно до насадке за душ и защита на душ багажник от подхлъзване.Подходящи размери : размери на тези куки с клейкими стикери за душ кабини представляват 48 мм / 1,89 инча в диаметър, подходящи размери, които няма да отнеме твърде много място, и им може да се регулира в зависимост от размера кутии за вана, които най-добре за различните видове кутии за бани.Фиксирана действие : тези гумени ръкохватки за душата caddy може да реши проблема, свързани с това, че накрайник за душ може да се плъзга наляво и надясно; Можете да използвате тези куки за лепило етикети за свързване на душата, за да се подобри сигурността на вашата баня, без да се притеснявате за това, че съдържанието на душ кабини падне при нейното накланяне.Широко приложение : тези лепкави стикери-куки за душ може да се прилага на различни плоски повърхности и гладки стени, включително плочки, мрамор или стъкло; Преди да използвате по-добре изплакнете плочки с алкохол, се накисват в топла вода за няколко минути и почистване на вендузи за по-силна адсорбция.Пратката включва в себе си : вие ще получите 3 бр. гумени пръстени за баня и 6 бр. куки за лепило етикети, за душата, достатъчно на брой, за да улесни многократно използване в банята и замяна.Практичен дизайн : всяка кука за самозалепващи се етикети за душата има отгоре задълбочаване, което държите телефона душ-кабини на място, сигурно задръжте душ кабина на място; U-образни нескользящие накладки плътно до насадке за душ и защита на душ багажник от подхлъзване.Подходящи размери : размери на тези куки с клейкими стикери за душ кабини представляват 48 мм / 1,89 инча в диаметър, подходящи размери, които няма да отнеме твърде много място, и им може да се регулира в зависимост от размера кутии за вана, които най-добре за различните видове кутии за бани.

Опции за продукта

Свързани продукти