.

.

JEWHITENY 30 бр. Комплект Неутрални Гелевых Лакове за нокти, 27 Телесни Цветове, Прозрачни, Впитывающийся, Желеобразный Гел-лак, Набор от Телесно-Розови, Червени, Лилави, Ж?

JEWHITENY 30 бр. Комплект Неутрални Гелевых Лакове за нокти, 27 Телесни Цветове, Прозрачни, Впитывающийся, Желеобразный Гел-лак,

BGN 0.67

Наличност
На склад

【JEWHITENY ЖЕЛЕОБРАЗНЫЙ ГЕЛ-лак за нокти】27 флакона желеобразного полупрозрачни вливат в гел лак за нокти * 7 мл + 3 флакона функционално лепило - базов слой, горен слой и матиран най-горния слойНюдовые, прозрачни розови, здрави прозрачни червени и други цветове, внимателно подбрани, за да отговарят на текущите си тенденция, независимо дали е с един цвят, или като основен цвят за стил.(В този комплект няма лампи за нокти, трябва да закупите отделно). 【ИДЕАЛНИЯТ подарък ЗА НЕЯ】 Красив цвят на пръстите си, несъмнено ще повиши настроението ви и ще даде повече енергия за среща на новия ден.Комбинацията от прозрачни 27-цветни гелевых лакове за нокти е опакован в красива подарък кутия, която е идеална за различни фестивали и мероприятия.Тя е с вкус подбран подарък за любим човек. 【ПОЛЕЗНО и лесно нанасяне на】 Гел-лак за нокти JEWHITENY Jelly е изработена от нетоксични и безопасни съставки, без дразнеща миризма, така че потребителите могат да се чувстват по-спокойни.Той също е много лесен за използване.Тя е много гладка и лесно разравнивать лека четка.Всеки цветен слой ще има различен визуален ефект.След прилагането на горния слой, той може да се задържи на ноктите си в рамките на един месец без избледняване. 【ЛЕСНО ПРАВЕТЕ маникюр у дома】 Набор от гелевых лакове за нокти JEWHITENY Jelly съдържа набор от най-популярните цветове гелевых лакове за нокти.В свободното време можете да се срещнете с добри приятели и лесно да се направи маникюр с ръцете си дом, да спестят много пари на екскурзия в ноктите салон и да прекарате приятно време с приятели !. 【ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ】 Алергични реакции могат да възникнат поради различни физически състояния.Моля, избягвайте контакт с очите, устата и кожата.Той се използва само за нокти.Когато продуктът соприкоснется с тях, моля, незабавно измийте го.В случай на зачервяване и сърбеж, моля, спрете да използвате продукта.Ако симптомите не изчезнат, се консултирайте с лекар.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Опции за продукта

Свързани продукти