.

.

8 бр. Нови Извити Сламени Вечерни Украса 10,6 инча за Еднократна употреба Сладки Мультяшные Сламки за Пиене за Детски Рожден Ден, Стоки за Партита в Анимационен Стил, ?

8 бр. Нови Извити Сламени Вечерни Украса 10,6 инча за Еднократна употреба Сладки Мультяшные Сламки за Пиене за Детски Рожден Ден, Стоки за

BGN 4.99

Наличност
На склад

?【Висококачествени материали】-за Еднократна употреба соломинка, произведени от хранително-полипропиленови материали, нетоксична, безвкусна, не съдържа бисфенол А, безопасен и безвреден за околната среда Размер : 10,6 инча. ?【Уникален cartoony дизайн】-Тези сламки са изпълнени с анимационни дизайн и различни цветове могат да задоволят нуждите на различните хора.Можете да добавите различни цветове за парти, за да се гарантира на гостите си хубава вечеря. ?【Гъвкави сламки】 -Сламки са с извивки, а някои коляното е по-кратък.Ние можем леко се огъват сламка под правилния ъгъл, за да отговори на различните нужди. ?【Широко се използва】 е Много подходящ за приготвяне на тиня, млечни коктейли, шейкове и шейкове-кафе.Много подходящи за ресторанти, заведения, домове, училища, офиси и партита, подходящи за ресторанти, заведения, домове, училища, офиси и партита. ?【Най-доброто обслужване】- Нашите продукти са били тествани, тествани и опаковани преди доставка.Можете да купите с увереност, че нашите продукти са гарантирани.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще се погрижим за това вместо вас в рамките на 24 часа.Ново изогнутое слама човек украса за партита, мультяшная използвана слама, описание: за Еднократна употреба соломинка, произведени от хранително-полипропиленови материали, нетоксична, безвкусна, не съдържа бисфенол А, безопасен и безвреден за околната среда.Сламки за еднократна употреба извити и могат да бъдат свити.Можете да лесно да се огъват под правилния ъгъл, за да отговори на различните нужди.Многофункционален : много подходящ за приготвяне на тиня, млечни коктейли, шейкове и кафе на шейкове.Много подходящи за ресторанти, заведения, домове, училища, офиси и партита, подходящи за ресторанти, заведения, домове, училища, офиси и партита Гъвкави сламки - сламки са с извивки, а някои чаши е кратък.Ние можем да се огъват на сгъвката на сламки и леко се огъват под правилния ъгъл, за да отговори на различните нужди на Уникален дизайн : Тези сламки са добър дизайн с класически мотиви на райета, различни цветове могат да задоволят нуждите на различните хора.

Опции за продукта

Свързани продукти