.

.

Кожата контролер PS4, Силиконов калъф, Предпазващ калъф за контролера PS4/slim/PS4 Pro Dualshock 4.(Дръжка за палеца Black Pro x 8, дръжка за капак Cat + Skull Cap x 2).

Кожата контролер PS4, Силиконов калъф, Предпазващ калъф за контролера PS4/slim/PS4 Pro Dualshock 4.(Дръжка за палеца Black

BGN 23.27

Наличност
На склад

【Сигурна защита】 Този калъф за контролера PS4 от 100% силиконов материал, свети в тъмното-наскоро разработената флуоресцентни материали придават на вашето контролера ергономичен вид, приятен на допир, и великолепното усещане за гладкост на кожата по време на игрите 【Лесна инсталация】 Този силиконов калъф за PS4 много лесен за инсталиране и отстраняване, идеален за контролер PS4, няма да се отрази нито на какви функции. 【- Висока опит】 Силикон триене осигурява удобно захващане предотвратява подхлъзване по време на игра, повече не се притеснявайте за потни ръце. 【Допълнителни аксесоари】 1 бр. обвивка контролер, ръкохватка за палеца x 12, включени в комплекта, с конвенционалните видове и типове допълнителна височина за всички игри, като FPS, АКТ и така нататък. 【Най-доброто обслужване】 Ако по някаква причина сте недоволни от този контролер PS4 Silicone Skin Controller, ние ще го поправим и ще се погрижим за възстановяване за вас в най-скоро време.Вашето удовлетворение - това не е вариант, това е гаранция!. 【Сигурна защита】 Този калъф за контролера PS4 от 100% силиконов материал, свети в тъмното-наскоро разработената флуоресцентни материали придават на вашето контролера ергономичен вид, приятен на допир, и великолепното усещане за гладкост на кожата по време на игрите. 【Лесна инсталация】 Този силиконов калъф за PS4 много лесен за инсталиране и отстраняване, идеален за контролер PS4, няма да се отрази нито на какви функции. 【- Висока опит】 Силикон триене осигурява удобно захващане предотвратява подхлъзване по време на игра, повече не се притеснявайте за потни ръце. 【Допълнителни аксесоари】 1 бр. обвивка контролер, ръкохватка за палеца x 12, включени в комплекта, с конвенционалните видове и типове допълнителна височина за всички игри, като FPS, АКТ и така нататък. 【Най-доброто обслужване】 Ако по някаква причина сте недоволни от този контролер PS4 Silicone Skin Controller, ние ще го поправим и ще се погрижим за възстановяване за вас в най-скоро време.

Опции за продукта

Свързани продукти