.

.

Папка за файлове Smead със закопчалка на клас издърпване от рециклирани материали, 2 скрепителни елементи, Подсилени с директен Ото Срок-Master, Размер на букви, зелен, 50 ?

Папка за файлове Smead със закопчалка на клас издърпване от рециклирани материали, 2 скрепителни елементи, Подсилени с директен Ото

BGN 2.33

Наличност
На склад

Папки Срок-Master оборудвани раздел двойна дебелина за допълнителна здравина и издръжливостС лекота разделяне на документи.Две закопчалка тип "Б" с 2 сантиметра в папка в позиции № 1 и № 3. Отличен за офис, заботящегося за околната среда!Изработени от здрава хартия, рециклирана с 11 точки.Всяка папка е предназначена за разширяване на 3/4 инча.Включва в себе си папки с размер 50 писма (12-1/4 "W x 9-1/2") с повишен раздели директно намаляване.С гордост произведено в САЩ. Съдържа 100% рециклирани материали, 30% от материали за по-нататъшна употреба и удостоверение SFI Извор.Папки Срок-Master оборудвани раздел двойна дебелина за допълнителна здравина и издръжливост.Разделяне на документи с лекота.Две закопчалка тип "Б" с 2-инчов выступом на папка в позиции № 1 и № 3. Отличен за офис, заботящегося за околната среда!Изработени от здрава хартия, рециклирана с 11 точки.Всяка папка е предназначена за разширяване 3/4 инча.Включва в себе си папки с размер 50 букви (12-1 / 4 "W x 9-1/ 2") с повишен раздели директно намаляване.С гордост произведено в САЩ. Съдържа 100% рециклирани материали, 30% от материали, подходящи за използване след консумация, и че е SFI Извор.

Опции за продукта

Свързани продукти