.

.

SANNIX 20 Бр. Мультяшные Сладки Гел Мастило, Химикалки-Роллеры, в насипно състояние, Различни Стилове, Новост, Писалка за Писане, Подарък за Деца, Училище, Офис, Стоки За ?

SANNIX 20 Бр. Мультяшные Сладки Гел Мастило, Химикалки-Роллеры, в насипно състояние, Различни Стилове, Новост, Писалка за Писане, Подарък

BGN 5.60

Наличност
На склад

Качествени черно мастило, които пъхната забавни химикалки, гарантират леко и плавно писмо, им е удобно да се държи в ръка и удобен за носенеНезависимо от това, дали сте студент или офис работник, можете да използвате тези писалки.Когато видите тези прекрасни копчета, ще се почувствате по-добре.Дръжка може да се използва широко като учебни пособия, домакински канцеларски материали и офис консумативи за офиса.Ако мастило се изчерпи, вие също можете да преинсталирате презареждане и да продължи нейното използване.Какво Получавате? - Вие получавате 20 прекрасни анимационни гелевых писалки от различни стилове, с изображения на животни, като понита, мечка, птица, куче, лъв, динозавър и т., а също-разнообразни плодове, форми на растения и случайни стилове.Размер и материал - Дължина на дръжките новост е 7,48 инча / 19 виж Горната част на дръжка, изработен от силиконов материал в карикатура 3 D стил, а диаметърът на презареждане е от 0,5 mm. Удобен за използване - Качествена бензиностанция черно мастило забавни дръжки осигурява лесно и плавно писмо, им е удобно да се държи в ръка и удобен за носене.Обемна сладки писалки може да се използва за писане, практики, изготвяне, подписване и графитите, което е много удобно.Красиви и практични - тези нови забавни дръжки на едновременно красиви и практични.Те не само са съученици канцелярскими уреди за дома, но и да играе декоративна роля.Всеки път, когато вземете мультяшные дръжки-роллеры да пиша, изглежда, че вие ще бъдете щастливи. изискан подарък - тези мультяшные писалки може да се използва като подаръци за деца, и те ще бъдат много щастливи.Можете също така да споделите със семейството, приятели, колеги, съученици, за да изразят своята загриженост.Ще бъде чудесен подарък за Деня на благодарността, Коледа, Свети Валентин, Великден, училищни мероприятия.Какво Получавате? - Вие получавате 20 прекрасни анимационни гелевых писалки от различни стилове, с изображения на животни, като понита, мечка, птица, куче, лъв, динозавър и т., а също-разнообразни плодове, форми на растения и случайни стилове.Размер и материал - Дължина на дръжките новост е 7,48 инча / 19 виж Горната част на дръжка, изработен от силиконов материал в карикатура 3 D стил, а диаметърът на презареждане е от 0,5 mm.

Опции за продукта

Свързани продукти