.

.

Ортопедичен разтегателен диван за кучета Friends Forever Memory Foam, свалящ се, Може да се Пере В машина, Издание от изкуствен велур премиум-клас, Успокояващ Матрак за дивана в?

Ортопедичен разтегателен диван за кучета Friends Forever Memory Foam, свалящ се, Може да се Пере В машина, Издание от изкуствен велур премиум-клас,

BGN 1.33

Наличност
На склад

Проектиран с голямо внимание, комфорт на вашите любимци е приоритет, кучето ще спят през нощта в тази луксозни легла, мека плюшен възглавница с полинаполнителем осигурява на вашето куче изключителен комфорт, дори и за кучета с болки в ставите или артритВодоустойчива подплата и пяна за матраци човешкото качество - тази ортопедично легло е преминал изпитването на якост и дълготрайност.Продуктът може да има "нов" миризма. екстракт от опаковката и да се проветри продукт в идеалния случай добре проветриво място, можете да използвате вентилатор за увеличаване на циркулацията на въздуха, за да ускори процеса.Размер на леглото : 50 x 40 x 13 инча.Спална площ : 33 "W x 38"L. Огромен просвет е идеално за двойки малки любимци, които се наслаждават на уют, или за 1 голяма кучета или 1 много голяма порода кучета с тегло до 130 килограма с отлична поддръжка на главата, горната част на бедрата и кости. Родителите, които обичат домашните животни, ще оценят висока оценка за своите кучета с помощта на тази нова, перфектни и удобни легла. нескользящее дъното помага легла останат на място.Лесни за почистване и трайни : Сваляща се пере в машина на вашата покупка се разпространява гаранция за 1 година, ние изпълняваме нашите обещания по отношение на качеството.

Опции за продукта

Свързани продукти