.

.

Торбички за котешки тоалетни Ipetboom, 7 бр., чанта, Тежки Ежедневни принадлежности за рисуване, за Малки Стайни Мешочков, пълнител за саксията, Дебела Котка Гигантски ч?

Торбички за котешки тоалетни Ipetboom, 7 бр., чанта, Тежки Ежедневни принадлежности за рисуване, за Малки Стайни Мешочков, пълнител

BGN 4.52

Наличност
На склад

ПВНЧанти-запечатващи за боклук : Специално разработени за котешки тоалетни, в хигиенни цели, не испачкают си ръце по време на почистване на котешки тоалетни, просто завържете чанта, колан и изхвърлете я, тъй като торби за боклук.Торбички за котешки отпадъци : дизайн, голям капацитет, за да пътуват през нощта, през почивните дни и повече.Гигантски торбички за котешки тоалетни : Те могат да се настанят голям брой котешки пясък, са лесни за използване. много удобни за използване.Торби за боклук за дома : Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването му.Преносим торба за боклук : идеалното решение за вашия домашен любимец, вие можете да се опаковат достатъчно котешки пясък.Списък с пакети 7 x торбички за котешки тоалетни Особености -Материал : пакети за косене на трева и листа от полиетилен ниско налягане - Идеалното решение за вашия домашен любимец, вие можете да се опаковат достатъчно количество от торбички за котешки пясък. -Той може да съдържа голям брой котешки пясък, лесен за употреба.Много е удобно да се използват торбички за котешки тоалетни. -Практичен и изчистен, лесен за употреба пълнител за котешки тоалетни няма да се разпространява по ваш пода. -Качеството на изработка на този изделия безупречно, и ще имате добър опит в използването на торби за боклук на експозиции. - Необходим инструмент за магазин за домашни любимци, хотели за домашни любимци или домашна употреба.Това може да ви помогне много в ежедневието на еднократната торба за боклук.Информация за стоки, Преносим торба за боклук може да бъде в кутия за боклук, за да се побере кутия за отпадъци се поддържат чисти и спретнати. домашни торби за боклук са Изработени от висококачествен и надежден материал, им е много, много трудно да се повреди и при продължителна употреба на time.котка торби за боклук искате практични и здрави торбички за котешки тоалетни?Ако искате, можете да се запознаете с нашия продукт.

Опции за продукта

Свързани продукти