.

.

Нова Подобрена Домакински Плосък въже За почистване на дома, въртящи се на 360 Градуса, Вълшебна Възглавница от микрофибър, Мързелив инструмент за измиване на ръцет?

Нова Подобрена Домакински Плосък въже За почистване на дома, въртящи се на 360 Градуса, Вълшебна Възглавница от микрофибър, Мързелив

BGN 2.67

Наличност
На склад

НОВА Подобрена Домакински Плосък въже За почистване на пода на дома на въртяща се на 360 градусаМагическа Вытирающая прах Лека кърпа от микрофибър за почистване с мързелив дръжка 150 см. Име на продукта : въже от микрофибър за плоско на пода.Предназначение : за универсална въже, за банята,.прозорци, дюшеме, здраво почистване на подови настилки.НОВА Подобрена Домакински Плосък въже За почистване на пода на дома на въртяща се на 360 градуса.Магическа Вытирающая прах Лека кърпа от микрофибър за почистване с мързелив дръжка 150 см. Име на продукта : въже от микрофибър за плоско на пода.Предназначение : за универсална въже, за банята,.прозорци, дюшеме, здраво почистване на подови настилки.Нова подобрена домакински плосък въже за почистване на пода у дома с въртене на 360 градуса, вълшебна лека кърпа от микрофибър за почистване, мързелив инструмент за улавяне на 150 см, име на продукта : плоска въже от микрофибър за секс Функция : многофункционална въже за баня, прозорци, дървени подови настилки, почистване на твърди подови настилки . Горещо : корона въже от неръждаема стомана, прилича на огледало, можете да опитате . Размер на въже : на дръжката 150 см, корона парцал 38 см x 12,5 см, това е мат голям размер.

Опции за продукта

Свързани продукти