.

.

yofit 2,5 Подножието на Изскачащи Коледни Украшения във формата на Пингвин с подсветка, 45 led Светещи Сгъване на Коледните Пингвини за Домашно Вътрешното Ограбване на П?

yofit 2,5 Подножието на Изскачащи Коледни Украшения във формата на Пингвин с подсветка, 45 led Светещи Сгъване на Коледните Пингвини

BGN 7.80

Наличност
На склад

? Поп коледен пингвин : Нашият 2,5-крак нажежен пингвин в коледната шапка и ивичест шарфе е готов да проведе с нас една незабравима зимаТози коледен пингвин ще стане прекрасно допълнение към вашия празничната декор. ? 45 Led светлини : Вградени led светлини с много ярки на нощното време, което го прави очарователен пингвин по-привлекателна, и той лесно може да светне вашия празник, за да добавите уникален баркод в зимен интериор. ? Лесен за инсталиране и съхранение : Pop up penguin изисква прост за настройка, и комплектът включва инструкция, която трябва да следвате.Свети пингвин може свободно да стои на земята, благодарение на трайно метална база.А човек може да се сгъне в полето, за да спестите място за съхранение, когато не се използва. ? Висока степен на сигурност и спестяване на енергия : адаптер с ниско изходно напрежение 4,5 предвижда сигурност, просто включвайте и изключвайте захранването.Той ще продължи при ниска температура, след дълги часове използване, и лесно да боли.Светодиодите са изработени от енергийно ефективно материал, което ви позволява да спестите до 80% енергия в сравнение с традиционните лампи с нажежаема жичка. ? Коледна декорация за дома : Коледен пингвин е подходящ, както за вътрешно, така и за външна декорация на дома в навечерието на празниците.Идеален за всекидневна, кухня, веранда, на входната врата, на двора, градината, тревата, търговски център и коледно парти.Весела Коледа и щастлива Нова година с йофитом пингвин.

Опции за продукта

Свързани продукти