.

.

Подложка за пресаждане на растенията Jsanh, Много Голям 39,3x39,3 инча, Непромокаема Подложка за стайни растения, Дебели Найлонова Квадратен Подложка за Градинарство в п?

Подложка за пресаждане на растенията Jsanh, Много Голям 39,3x39,3 инча, Непромокаема Подложка за стайни растения, Дебели Найлонова

BGN 2.67

Наличност
На склад

Ỹ Голяма подложка за присаждане на : висококачествен материал, биоразлагаемый и устойчиви на корозия, лек, издръжлив, за многократна употребаплосък размер 39,3x39,3 инча, добър размер за вътрешно озеленяване. Ỹ ПОДЛОЖКА за СТАЙНИ РАСТЕНИЯ В САКСИИ : Интелигентен дизайн с бутони в четирите ъгъла, предотвращающими рассыпание почвата по време на засаждане и поддерживающими пол чисти и спретнати, отлични грязеуловитель. Ỹ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Лесно се опаковат остатъци и изплакнете мат вода, лесен за съхранение след употреба, много подходящ за един градинар в апартамента.Той е много подходящ за детска градина, пресаждане, поливане и трансплантация в хола, на терасата и на една поляна. Ỹ ПОДЛОЖКА за ГРАДИНАРСТВО в ПОМЕЩЕНИЕТО : Поставете саксията на върха, на мястото на почвата, за да направи тор и режеш клона.Да се избягва замърсяване на пода.Когато работите в градината, подложите подложка под коленете си, за да не се намокри и да не ви има мръсни. Ỹ ШИРОКО се използва : за домашно градинарство, пресаждане, подрязване, undercoating, пресаждане, прибиране на реколтата, хидропоника и т., за сочни растения, бонсаи и стайни растения и т., за поддържане на чистотата на балкона.Той е подходящ за всички видове почви, не е протекла, и може навреме да се пресаждат, без това да повлияе на времето.Подложки за подмяна на почвата за растенията позволяват лесно засаждане, разсаждане, промяна саксии, обръщане на почвата и торене на растенията и т., без да се floor, desk, без да се притеснявате за почистване, лесно повдигане и изплакнете.Подложка за саксии, подходящ за почистване.it простор и гъвкавост.С нашите мушами за саксии може лесно да се справя сукуленти, бонсай и малки стайни растения.

Опции за продукта

Свързани продукти