.

.

Метални Бар Столове Yaheetech 26 инча, Штабелируемые Бар Столове, Дървени Седалки, Бар Столове, Бар стол с Дървена седалка за Бистро/вътрешен Двор/Кафене/Ресторант/Трапе?

Метални Бар Столове Yaheetech 26 инча, Штабелируемые Бар Столове, Дървени Седалки, Бар Столове, Бар стол с Дървена седалка за Бистро/вътрешен

BGN 18.20

Наличност
На склад

Изискан дизайн на тези метални продуктова стола е подходящ и необходим за по-удобно качествен животСтолове се продават в опаковка от 4 броя. Благодарение на здравата конструкция всяка кафе стол побира до 331 паунда. За вашата безопасност, моля, не стои на стола.Тези железни столове за закуска са лесни и бързи за употреба.Ти не трябва да произвежда на инсталацията.Тези четири черни кухненски стол с дървени седалки са здрави, лесни и модерни.Те са подходящи за мебели във всеки стил. Материал : желязо и лаврови.Общият размер : 15,7 x 15,7 x 26,2 инча (Д x Ш x В);.Размер на седалката : 12,2 x 12,2 x 0,8 инча (Д x Ш x дебелина); Максимален тегло : 330,7 паунда; Тегло от теглото : 46,7 паунда; Тегло от теглото : 39,7 паунда. Комплект от 4 стола:Комплект от 4 продуктова столове - това е точното количество за много места, като кухня, бар-часова, килер и т. Проста конструкция и лесно подбираемый цвят позволяват да ги поставите в дома, на кухнята, ресторанта, офиса, магазина, хостел, на парти и т. Предимството на тези продуктова столове е да се пести място.Всеки изпражненията могат да се поставят един върху друг, което помага за спестяване на място и лесно да организирате, особено добре за ресторанти, кафенета, барове и т. По време на закриването.Основна рама стол, изработен от желязо и отговаря на седалката от естествено масивно дърво.То трайно и органично.Столове могат да бъдат почистени само с влажна кърпа.Столчета за хранене черен цвят с дървени седалки изглеждат елегантно и винтажно.Промишлени бар столове са високо височина и четырехсторонними щанд за краката, което позволява да се отпуснете по време на вкусна вечеря.Лесен и модерен дизайн, хармонично ще се побере във всеки стил на обзавеждане и интериор на помещението. ⚙️ Високи бар столове с подкрепа за краката : Модерни бар столове са високо височина и четырехсторонними подкрепа за краката.Удобно поставени след дълъг ден, поставка за крака ще ви позволи да се отпуснете за вкусна храна.

Опции за продукта

Свързани продукти