.

.

Пробната JMCAJIE, Съблекалня магазин за дрехи, Мобилни Квадратна Съблекалня, Силно Засенчване, най-Добрата защита на личния живот на Пробната -Лесно се Монтира, Магази?

Пробната JMCAJIE, Съблекалня магазин за дрехи, Мобилни Квадратна Съблекалня, Силно Засенчване, най-Добрата защита на личния живот на Пробната

BGN 12.26

Наличност
На склад

Плат за пердета : Висококачествен лен, влагоустойчив, отговарят на високи, затеняющий, лесно выцветающийЕстествено опускающийся, него не е лесно да се деформира. Свободностояща пълзяща пръстен за бързо и удобно използване.Здрав лаптоп : В примерочной се използва метална рамка, който е здрав и стабилен, могат да издържат на голямо натоварване; лек, с малки размери, лесни за носене и се премества в съблекалнята.Интимен дизайн : Всеки комплект нашата преносима съблекалнята ще бъде оборудван с плетене на една кука за дрехи, в който гостите или клиентите да е удобно да висят дрехи, чанти и т. е Много удобен за използване.Голямо пространство : Голям капацитет, могат да се настанят четирима възрастни, безплатно ползване, малко пространство, не се притеснявайте. Сфера на приложение : Лесен за временна дрешник много подходящи за офиси, на големи търговски центрове, бутици, магазини за дрехи, студия, сватбени магазини, къщи, гардеробных и т.

Опции за продукта

Свързани продукти