.

.

Арка от Балони за партита в стила на играчки, 120 бр., Бели Балони с Шарени Крави, Зелени, Червени, Сини, Жълти Латексови балони с панделка за душата на детето, Декораци?

Арка от Балони за партита в стила на играчки, 120 бр., Бели Балони с Шарени Крави, Зелени, Червени, Сини, Жълти Латексови балони с панделка

BGN 6.96

Наличност
На склад

【Детайли на опаковане】 : Тези аксесоари за партита "играта на играчките" се предлагат в латекс телца 2 различни размери 12 инча включва 15 светло зелени балони, 15 жълти балони, 15 червени балони, 15 тъмно-сини балони и 15 балони с принтом крави. 5 инча включва в себе си 10 светло зелени балони, 10 жълти балони, 10 червени балони, 15 тъмно-сини балони.Правилната комбинация от балони може да изненадате вашето дете за играчка парти. 【НЕТОКСИЧЕН И БЕЗОПАСЕН】 : Тези балони "играта на играчките", изработени от висококачествен естествен латекс.Здрав, издръжлив и не токсични.Много безопасен за децата.Те могат да бъдат напълнени с хелий или за въздух.Разноцветните балони - идеалният избор по свой цвят, който ще ви представим една уникална тематична парти в стил "играта на играчките". 【Уникален ДИЗАЙН】 : Празнична гирлянда от балони се предлага в 5 различни цвята.Балони с графичен принтом крави съчетание с 4 други ярки цветове за създаване на повече атмосферата по време на партита.Лицата на всички засияют радост, когато ще представи на декори, създадени от нашите детски играчки декорации за партита. 【Е идеален за парти】 : синьо-жълти и червени латексови балони могат да добави романтика и празнична атмосфера на вашето парти на открито или в закрити помещения.Идеален за бебешки партита по повод рожден ден, детски душове, игри за партита, декорации ферми, къщи и на масата, фотосесии и други празнични декорации. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 : Ние използваме високо качествени материали, ние сме сигурни в качеството на латекс балони.Производствения процес се контролира, за да се гарантира неговото качество.След покупката на този продукт, вие получавате 100% гаранция за връщане на парите.Искате да се организира чудесна парти за вашето дете?.И нека всички ваши гости отново ще надживее забавно детство на парти?.Тези балони за партита "играта на играчките" могат да отговорят на вашите изисквания.Нека всички деца и възрастни в страната се почувстват щастливи и загрижени!.

Опции за продукта

Свързани продукти