.

.

Подмяна на универсално зарядно устройство Bosch 3960 - Съвместим с честота устройства за електроинструменти на Bosch напрежение от 7 до 18 (100-240 В)

Подмяна на универсално зарядно устройство Bosch 3960 - Съвместим с честота устройства за електроинструменти на Bosch напрежение от

BGN 3.33

Наличност
На склад

Подмяна на зарядното устройство BoschСмяна на зарядно устройство за електрически инструменти Bosch напрежение от 7 до 18 В. Нова марка, батерии, гаранция една година. автоматично разпознаване на 100-240 за употреба по целия свят.Универсално зарядно устройство за акумулатори на Bosch NICD и NIMH напрежение от 7 до 18 Век Не зарежда литиево-йонните акумулатори на Bosch.Подмяна на зарядното устройство Bosch.Смяна на зарядно устройство за електрически инструменти Bosch напрежение от 7 до 18 В. Нова марка, батерии, гаранция една година. автоматично разпознаване на 100-240 за употреба по целия свят.Универсално зарядно устройство за акумулатори на Bosch NICD и NIMH напрежение от 7 до 18 Век Не зарежда литиево-йонните акумулатори на Bosch.Универсално зарядно устройство за смяна на акумулатори на Bosch с напрежение от 7 до 24 В NICD и NIMH.Не зарежда литиево-йонните акумулатори на Bosch.

Опции за продукта

Свързани продукти