.

.

Grown Ass Man Co. - Шоколад твърдо шампоан Богат Lather 3 в 1: За измиване на коса, брада и тяло - Без пластмаса, екологично чист, натурален и органичен за всички типове коса, шоко?

Grown Ass Man Co. - Шоколад твърдо шампоан Богат Lather 3 в 1: За измиване на коса, брада и тяло - Без пластмаса, екологично чист,

BGN 0.67

Наличност
На склад

ПРОИЗВЕДЕН е НА БАЗАТА НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА И КОНДИЦИОНИРУЮЩИХ МАСЛА, за да се превърне в идеален шампоан за всеки ден, който почиства косата, не расчесывая имВ състава на всеки барове включва комбинация от етерични масла, които също подобряват състоянието на косата и кожата на главата. "Почистете кожата на главата", - казвате вие?Да, сър.Много от тях са обикновени шампоани забравят за него, но здрава кожа на главата - на основата на величествената рошава коса.Също така предотвратява появата на пърхот, сухота на кожата и други проблеми, които не ви помагат да изглеждате по най-добрия начин.СИЛНО АРОМАТНИ, С МНОГО ПРИЯТНА ГЪСТА ПЯНА.Ние искаме от вас, приятно миришеше цял ден, и, в края на краищата, вие сте човек и да не дори забележите, ако ние не придадим му сила.Гъста пяна гарантира, че рафинирани съставки, които добавяме във всеки шоколад шампоан Grown Ass Man Co., постигнато всички косата и кожата на главата.При пяна има някаква цел?Ах, да.ЧУДЕСНО ЗА оформяне на БРАДА, ИЛИ За ЦЯЛОСТНО МИЕНЕ на ТЯЛОТО.Постоянно ни питат, действат ли шампоани Grown Ass Man Co.Те, разбира се, това правят. (Съвет : Твоята брада, изработена от косата, ти си прекрасна брадат джентълмен.) Етерични масла и кондиционирующие вещества всъщност го правят много по-ефективно, отколкото едно просто нанасяне на сапун по брадата.Нашите барове са също много подходящи като сапун за цялото тяло.Нашите барове продължително действие продължават да не е толкова дълго, но кожата ви ще ви е благодарна.Водата ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ; етерични масла от мента, евкалипт и розмарин; зехтин; витамин в5; хидролизиран овес, протеин; екстракт от розмарин.

Опции за продукта

Свързани продукти