.

.

7 Цвята, 5 инча, Мат Нескользящая Шнола за коса във формата на банан, Гребен във формата на банан, Държач за опашката, Стяга под формата на банан, Решаваща Гребен, Писа?

7 Цвята, 5 инча, Мат Нескользящая Шнола за коса във формата на банан, Гребен във формата на банан, Държач за опашката, Стяга

BGN 0.67

Наличност
На склад

【СЕДЕМ КЛИПОВЕ в РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ】Вие ще получите 7 скоби-держалок за конска опашка в различни цветове : лилаво, каки, сиво, оранжево, черно, синьо, жълто - достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневното заедноМожете да използвате фиби за коса различни цветове за всеки ден от седмицата, не повтарящи се, запазвайки добро настроение всеки ден. 【Добро качество И добра работа】 Нашите гребени-банани с матово покритие, изработени от висококачествени материали КОМПЮТЪР с фина обработка и класически дизайн, им е трудно да се прекъсне, те са гладки, няма да навредят на косата и кожата. 【ЛЕСНА употреба】 Просто завъртете отточна тръба на шарнирна връзка края на дръжки за гребени "банан", за да я отворите, хвани косата, след това проденьте отворена заколку "банан" през косата си и затворете отточна тръба на шарнирна връзка край.За да направите красива опашка, ще отнеме само няколко секунди. 【Здраво фиксируйте КОСАТА】 Благодарение на подходящ размер 13x3 см (5 'x 1,2'Д, W) и зубчатому дизайн нескользящие гребени clincher могат надеждно заключване на опашката си дори по време на бягане или спорт, при запазване на вашата елегантност. 【СЛУЧАИ на ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Нашият клип за cauda equina е по прост и младежки стил.С него можете да направите прическа във формата на конска опашка, за да не ви пречат на вашата дълга коса, или да създадете с помощта на нови прически за много случаи, като например парти, срещи и така нататък.Нашата бананова гребен за коса - това е елегантен начин да се събере косата си на опашка и да ги извадят от лицето.Клип е направен от добър материал за PC и е нескользящую на коляно, която здраво се задържа в косата без да вредите за тях.Характеристики на продукта ▶ ЛЕСЕН И младежки дизайн : Тези щипки за коса-банани за коса с държач под формата на cauda equina представени в 7 различни цвята, с лесен и младежки дизайн, подходящ за всички момичета и дами. ▶ Повече За размера, Благодарение на подходящ размер 13x3 см (5 'x 1,2'Д, W) и зубчатому дизайн титуляр за изграждане на бананови опашки може надеждно заключване на опашката си, дори когато сте бегаете или спортувате.

Опции за продукта

Свързани продукти