.

.

2 Опаковки За облекчаване на главоболие Носимое Физическо Устройство за облекчаване на главоболието Без лекарства, Точков Скоба за ръчно налягане при Мигрена, Отн?

2 Опаковки За облекчаване на главоболие Носимое Физическо Устройство за облекчаване на главоболието Без лекарства, Точков Скоба за ръчно

BGN 5.99

Наличност
На склад

Акупрессурная точка ✨LI4 в традиционната китайска медицина се нарича "ХЪ ГУ"В задната част На четката, между 1-ви и 2-ри пястными кости, в средата на лъчева страна на 2-та пястной кости. ?Редовно натискането и месене акупунктурной гледна Хегу могат да проникнат в кръвта, подобряване на правда в човешкото тяло и играят важна роля в укрепване на правдата и премахване на патогенни фактори.Хората, склонни към простудни заболявания, трябва да се изработи навик често да кликват и се месят акупрессурную точка LI4, че може да се повиши имунитета на организма и предотвратяване на настинки. ?Точка за акупресура LI4 има добър обезболяващ ефект, както обикновените главоболие в областта на главата и лицето, подуване на венците и т. може да се оттегли, като кликнете върху точка за акупресура LI4. ?Когато мозъкът е уморен след продължителна работа или шофиране, виене на свят и подуване на корема се нуждаят от актуализиране, за избавление, можете да кликнете върху акупрессурную точка LI4, за да освежите ума.Моля, обърнете внимание : този клип е малко туговат, така че просто да го носите в ръка на 5-10 минути, след това извадете, отпуснете се за няколко минути.това ще ви помогне за облекчаване на главоболие!.

Опции за продукта

Свързани продукти