.

.

Jipemtra Red Чанта за оказване на Първа Помощ, Празна Пътна Спасение Чанта За Първия Отговор, Компактна Чанта за Оцеляване, Чанта за Кола, дом, Офис, Кухня, Спортове На Отк?

Jipemtra Red Чанта за оказване на Първа Помощ, Празна Пътна Спасение Чанта За Първия Отговор, Компактна Чанта за Оцеляване,

BGN 6.33

Наличност
На склад

❶ Празна чанта за първа помощ отличен за дълъг или кратък престойПълни, издръжлив, практичен и лек. Размер : 9,8x7,1x3,1 инча / 25x18x8 виж ❷ Материали и шивашки достатъчно добри за това, за което са предназначени.Аптечка е отпред символ на кръста.За всеки случай, ако членовете на вашето семейство някога ще останат сами, на други ще видят. ❸ Универсална чанта за оказване на първа помощ е мрежести джобове, както и флип част, осигуряваща достатъчно място за съхранение.Удобен цип, разделители секции за организацията и доста обемен.Той е достатъчно малък, за да го постави в ръчен багаж, но достатъчно голям, за да побере всички необходими ви вещи в малка компактна опаковка. ❹ Ако имате нужда от чанта, в която може да се сгъва на различни позиции за първа помощ, лекарства за извънредни ситуации, които при вас са били или искате да я използвате като база за комплекти за първа помощ, която може да се съхранява в колата, у дома, за еднодневни пътувания, къмпинг, крайградски пътувания, круизи, пикници, то тази ще отговарят по всички показатели.Тя също така е идеално за това, за да бъде медицинска сестра в пътя. ❺ Медицински пътен куфар - това е само една чанта, и към него не е приложен вътрешно съдържание. ❶ Празна чанта за първа помощ отличен за дълъг или кратък престой.Пълни, издръжлив, практичен и лек. Размер : 9,8x7,1x3,1 инча / 25x18x8 виж ❷ Материали и шивашки достатъчно добри за това, за което са предназначени.Аптечка е отпред символ на кръста.За всеки случай, ако членовете на вашето семейство някога ще останат сами, на други ще видят. ❸ Универсална чанта за оказване на първа помощ е мрежести джобове, както и флип част, осигуряваща достатъчно място за съхранение.Удобен цип, разделители секции за организацията и доста обемен.Той е достатъчно малък, за да го постави в ръчен багаж, но достатъчно голям, за да побере всички необходими ви вещи в малка компактна опаковка. ❹ Ако имате нужда от чанта, в която може да се сгъва на различни позиции за първа помощ, лекарства за извънредни ситуации, които при вас са били или искате да я използвате като база за комплекти за първа помощ, която може да се съхранява в колата, у дома, за еднодневни пътувания, къмпинг, крайградски пътувания, круизи, пикници, то тази ще отговарят по всички показатели.

Опции за продукта

Свързани продукти