.

.

Манильская въже 1,5 × 50' - Корабни въжета - Натурална джутовая въже - Голяма Декоративна коноп въже - Дебела сверхпрочная (1-1 / 2 инча 50 метра)

Манильская въже 1,5 × 50' - Корабни въжета - Натурална джутовая въже - Голяма Декоративна коноп въже - Дебела сверхпрочная

BGN 56.99

Наличност
На склад

Създадена с визия, че всеки трябва да има възможност да се запознае с естествено и традиционен дизайнНашата цел е да създадем перфектния личен компаньон за човека, се стреми да изрази себе си в стремеж към пълноценен и богат на преживявания.Въже Малина - това е класика.Това въже дълго време е бил фаворит за най-разнообразни приложения.Широко се използва в различни области на приложение, като декоративна въже, ландшафтна въже, въже за катерене, въже за упражнения и въже за теглене въже. 100% Естествен, традиционен вид.Здрав и издръжлив, с ниска разтегливост.По-малко от кората и боклук означава, че въжето ще стане по-гладка, а вие ще получите по-малко заноз.Произведени с най-внимание към детайла и от трайни материали, предложенията ни са предназначени да намери своето място в дома си и живота си.Къща в дърветата.Въжени люлки в задния двор.Използването на ландшафта.Парапети за тераси и веранда. ✅ Външен вид : диаметър 1 ½ инча, дължина 50 метра.Органични, традиционен вид, естествено пясъчно-кафява на цвят.Няма нищо по-манила въже за създаване на автентичен външен вид с помощта на отдавна изпитани продукта. ✅ ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : идеален за работи, градинарство, пакетиране, дървени люлки, на дървото, на проекти за декоративни ограда и още много други.Манильская въже е една от най-популярните въжета за озеленяване. ✅ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ВЪЖЕ : някои усукани натурално влакно от 4 нишки.Изработен е от дълги, меки, блестящи растителни влакна, усукани в здрави нишки. ✅ МЕК НА ДОПИР : 100% натурален и биоразлагаемый.Пухкави, коси повърхност.Може да бъде сращен, добра устойчивост на възел.Влакна и ще размягчаться и се износват по-късно. ✅ Точно ТОВА, КОЕТО ВИ е НУЖНО : Идеален избор за всяко приложение, което иска да изглежда в селски стил.Перфектно и изглежда страхотно.За направата на тези стандарт в производството на въжета се използват само висококачествени влакна и традиционните умение, което отговаря на вашите очаквания.

Опции за продукта

Свързани продукти