.

.

Обемен Пуловер за Кучета, Пуловер, Пролетно Облекло за малки Кучета с Ромбическим Модел Пролетна Риза за малки Кученца, Трикотаж с Кухи Цифри за Кучета, Дишаща Трик?

Обемен Пуловер за Кучета, Пуловер, Пролетно Облекло за малки Кучета с Ромбическим Модел Пролетна Риза за малки Кученца, Трикотаж с Кухи

BGN 0.33

Наличност
На склад

【На разположение 5 размери】Пуловери за домашни животни, са подходящи за котки и малки до средни кучетаS-за малки кученца или котки с тегло от 2,5 до 4 кг. M-за домашни любимци с тегло от 4 до 6,5 килограма. L-за куче с тегло от 6,5 до 9,5 паунда. XL-за кучета с тегло от 9,5 до 13 килограма. XXL-за кучета с тегло от 13 до 16 килограма. Моля, сравнете размерите на вашите домашни любимци с таблицата за размери, за да изберете подходящия размер. 【Висококачествени материали】 Пуловери-пуловери за кучета е добре да се разтягат.Те са изработени от висококачествена памучна прежда, която е мека и дишаща.Поставете своите домашни любимци в този лек трикотаж за малки кученца, за да ги предпазват от студеното време. 【Лесен и модерен дизайн】Пуловери за коте и кученце свързани по класически модели на бежовата пряжей.Лесен и модерен дизайн, никога не излиза от мода.Той е подходящ както за момчета, така и момичета, на кучета или котки.Маншети и деколте изпълнени в рубчик, за да направят дрехи на по-еластична. 【Удобно носенето на】Кучешка риза лесно се облича и да стреля точно като човешката.Лека и сгъваема, идеален за ежедневна употреба и съхранение.Могат да се перат както на доставчика, така и ръчно. 【Подходящи за много случаи】Облекло за кутрета ще стане топло подарък за вашето куче или котка.Това е толкова готино - разходки на куче или котка в сладък дрехи на пролетната си екскурзия или за Коледа.Страхотно е, когато кучето фотографируется с вас в рождественском дрехи за домашни любимци и споделиха радостта от празника. 【На разположение 5 размери】Пуловери за домашни животни, са подходящи за котки и малки до средни кучета.S-за малки кученца или котки с тегло от 2,5 до 4 кг. M-за домашни любимци с тегло от 4 до 6,5 килограма. L-за куче с тегло от 6,5 до 9,5 паунда. XL-за кучета с тегло от 9,5 до 13 килограма. XXL-за кучета с тегло от 13 до 16 килограма. Моля, сравнете размерите на вашите домашни любимци с таблицата за размери, за да изберете подходящия размер. 【Висококачествени материали】 Пуловери-пуловери за кучета е добре да се разтягат.Те са изработени от висококачествена памучна прежда, която е мека и дишаща.Поставете своите домашни любимци в този лек трикотаж за малки кученца, за да ги предпазват от студеното време. 【Лесен и модерен дизайн】Пуловери за коте и кученце свързани по класически модели на бежовата пряжей.Лесен и модерен дизайн, никога не излиза от мода.Той е подходящ както за момчета, така и момичета, на кучета или котки.Маншети и деколте изпълнени в рубчик, за да направят дрехи на по-еластична. 【Удобно носенето на】Кучешка риза лесно се облича и да стреля точно като човешката.Лека и сгъваема, идеален за ежедневна употреба и съхранение.Могат да се перат както на доставчика, така и ръчно. 【Подходящи за много случаи】Облекло за кутрета ще стане топло подарък за вашето куче или котка.Това е толкова готино - разходки на куче или котка в сладък дрехи на пролетната си екскурзия или за Коледа.

Опции за продукта

Свързани продукти