.

.

Отразяваща памук яка WAUDOG Екологичен Алтернативен найлонов нашийник за малки, Средни и Големи кучета - Нашийник за домашни любимци с QR-идентификация биркой - Нашийн?

Отразяваща памук яка WAUDOG Екологичен Алтернативен найлонов нашийник за малки, Средни и Големи кучета - Нашийник за домашни

BGN 16.47

Наличност
На склад

[Нов дизайн памук] — Време е да престанат да злоупотребяват с това, че може да предложи нашата планета!нашийници за кучета Re-cotton, са произведени от рециклирана памук за опазване на природните ресурсиТова е ваш съзнателен избор и стъпка към устойчиво потребление!. [Идеална за всички кучета] - нов дизайн памук, изключително здрави, но същевременно много леки и гъвкави.Нежен към кожата, този нашийник е подходящ дори за кучета с алергии и малки кученца.А светоотражающая конец ще подобри видимостта на вашия кученце в тъмното. [Лесна за оформяне] — нов дизайн памук много добре издържа на пране.Просто сложи нашийник в пералнята и го оставете да изсъхне!Забележка : ние предлагаме режим на 30 ℃. [Надеждна пластмасова закопчалка] — Изработена от устойчива пластмаса, тази лека, но здрава закопчалка сигурно ще задържи щенячий нашийник на врата на кучето, без значение какво.Закопчалката подсилено закопчаване за по-голяма надеждност. [Смарт идентификация етикет] — Бъдете спокойни с модерни ошейниками за кученца WAUDOG за сигурност на вашия домашен любимец!Той има интелигентни идентификация виси етикет с уникален QR-код и свободен многофункционално приложение, за да бъдат сигурни, че ще намерите кучето си, ако тя реши да опита по-голяма свобода. [Нов дизайн памук] — Време е да престанат да злоупотребяват с това, че може да предложи нашата планета!нашийници за кучета Re-cotton, са произведени от рециклирана памук за опазване на природните ресурси.Това е ваш съзнателен избор и стъпка към устойчиво потребление!. [Идеална за всички кучета] - нов дизайн памук, изключително здрави, но същевременно много леки и гъвкави.Нежен към кожата, този нашийник е подходящ дори за кучета с алергии и малки кученца.А светоотражающая конец ще подобри видимостта на вашия кученце в тъмното. [Лесна за оформяне] — нов дизайн памук много добре издържа на пране.Просто сложи нашийник в пералнята и го оставете да изсъхне!Забележка : ние предлагаме режим на 30 ℃.

Опции за продукта

Свързани продукти