.

.

LLWWRR1 5D САМ Диамантена Бродерия Ангел Пълна Квадратна Картина на Диамантена Бродерия на кръстат бод Коледно Пожелание Снимки на Кристали Мозайка Декор, Квадратна Б?

LLWWRR1 5D САМ Диамантена Бродерия Ангел Пълна Квадратна Картина на Диамантена Бродерия на кръстат бод Коледно Пожелание Снимки на

BGN 3.00

Наличност
На склад

- Диаманти SUPER SPARKLE - Повърхността на диаманта е 17 кв секции, които изглеждат лъскави и никога не потускнеют. комплекти за рисуване k diamond по-ярки и реалистични, отколкото диаманти от смола. - ОБРАЗОВАТЕЛЕН ХАРАКТЕР DIY - Прости комплекти за рисуване с диаманти 5d, подходящи за деца и възрастни.Това ще бъде подобрено до ниво учебното сътрудничество на родители и деца, когато се завърши тази алмазную рисувани заедно с детето си. комплекти за диамант живопис 5d може да намали стреса, да изпитат чувство на удовлетворение, повишаване на увереността в себе си, да развиете издръжливост и т. - Еко лепило и екологично чист платно - на Околната среда термоплавкая залепваща паста притежава висок вискозитет, я лесно отвалить. 5 D diamond-това е платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност, нетоксичен, водоустойчив, утолщающийся, с гладка текстура, защитени от влиянието на околната среда, мек и лесно сгъване. - СТИЛЕН ДЕКОР на СТЕНИ И ПОДАРЪК - 5 D Диамантена картина може да се използва като украшение.Виси картина с диаманти в офиса или в стаята и направете дома по-сверкающим и приятно.И това е идеален подарък за рожден ден и фестивали. - ДЪЛГОСРОЧНО ЗАПАЗВАНЕ - Комплект за диамант живопис 5 D може да се съхранява в продължение на много години, без накисване и слънчасване.Перфектно се вписват в стаята си. - Диаманти SUPER SPARKLE - Повърхността на диаманта е 17 кв. секции, които изглеждат лъскави и никога не потускнеют. комплекти за рисуване k diamond по-ярки и реалистични, отколкото диаманти от смола. - ОБРАЗОВАТЕЛЕН ХАРАКТЕР DIY - Прости комплекти за рисуване с диаманти 5d, подходящи за деца и възрастни.Това ще бъде подобрено до ниво учебното сътрудничество на родители и деца, когато се завърши тази алмазную рисувани заедно с детето си. комплекти за диамант живопис 5d може да намали стреса, да изпитат чувство на удовлетворение, повишаване на увереността в себе си, да развиете издръжливост и т. - Еко лепило и екологично чист платно - на Околната среда термоплавкая залепваща паста притежава висок вискозитет, я лесно отвалить. 5 D diamond-това е платно за живопис с маслени печат с висока разделителна способност, нетоксичен, водоустойчив, утолщающийся, с гладка текстура, защитени от влиянието на околната среда, мек и лесно сгъване.

Опции за продукта

Свързани продукти