.

.

KXDFDC 2 бр./компл., Креативна Стенни Кукла за краката, изделия от Смола, Подвесная Кукла за краката, Фигурки на Елфите, Декорация на дома (Цвят: OneColor)

KXDFDC 2 бр./компл., Креативна Стенни Кукла за краката, изделия от Смола, Подвесная Кукла за краката, Фигурки на Елфите, Декорация

BGN 44.30

Наличност
На склад

Материал : смола Размер : 6x8x19 виж Той е изработен от смола материал, внимателно вылитого господар, смола, която лесно се носи, не е лесно да се почеше и наситени цветове. материал смола, фина текстура, еднакъв цвят и реалистична форма.Малки сладки изделия от прясна смола, за украса на офис, украса на работния плот, украса на стаята, дрънкулки за декорация на дома, откриващи ограничения на пространството и създаване на неограничени възможности.Цвят : бяло, червено Материал : смола Размер : 6x8x19 см, Изработен от смола материал, внимателно вылитого господар, смола, която лесно се носи, не е лесно да се почеше и наситени цветове. Материал смола, фина текстура, еднакъв цвят и реалистична форма.Малки сладки изделия от прясна смола, за украса на офис, украса на работния плот, украса на стаята, дрънкулки за декорация на дома, откриващи ограничения на пространството и създаване на неограничени възможности.Всеки един продукт е внимателно боядисани майстори на ръчно рисувани и раскрашено ръчно.Повърхността не е толкова гладка, моля ви, разберете!Съдържание на опаковката : 2 бр. Рана на ангел от смола Забележка : 1. Моля, допуска се малка разлика между размера, посочени по-горе, и действително на стока от ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори може да бъде малка приемлива разлика в цвят, моля имайте предвид.

Опции за продукта

Свързани продукти