.

.

Ледената Превръзка на главата от Мигрена, Капачка за облекчаване на главоболие от Мигрена, Монтиране Пакет с Лед от главоболие, Гел от Мигрена, Ледената Шапка От Гл?

Ледената Превръзка на главата от Мигрена, Капачка за облекчаване на главоболие от Мигрена, Монтиране Пакет с Лед от главоболие,

BGN 8.99

Наличност
На склад

【Подобрена шапчица за облекчаване на главоболие и мигрена】 Ледената превръзка на главата от мигрена, специално предназначени за глава, осигурява естествено охлаждане на 360 ° за облекчаване на главоболие при мигрена терапия, съдържа 20% повече гел около отколкото други гел ледени шапки от мигренаДупка на върха на главата му, за да дърпа с дълга коса. V-образен дизайн е прилепен към носа. 【Гъвкава засаждане на шапки за облекчаване на главоболие 】 Ледената шапка с гел от главоболие с един размер подходящ за всички.Това растягивающаяся компресиране шапчица от главоболие и гел за лед от мигрена, ледената шапка за облекчаване на мигрена, гъвкава и са плътно прилепнали към главата, дори и в замразено състояние.Обвивка от простуда на главата, е достатъчно голям, затваря си очите, не пропуска светлина и пропуска студа вътре. 【Незабавно освобождаване и прилагане без помощта на ръцете】- Обвивка на главата пакет с лед от главоболие действа студ и компресия за облекчаване на болката.Това не е просто ледена шапка от мигрена, която осигурява охлаждащо облекчение, това също е страхотна шапчица от напрежение главоболие, което блокира светлината, успокоява и ви помага да спят по-спокойно. 【Бързо се втвърди, по-дълго остава студена и топла терапия-студена】 Вътрешен гелевый материал медицински клас втвърдява само за час и остава студена по-дълго, отколкото традиционните пакети с лед.Тази натурална гел ледената шапка от мигрена е безопасна за ежедневна употреба и е готова за съхранение във фризер при възникване на главоболие или мигрена.Поставете опаковка гел във фризера за 2 часа, за студена терапия или загрейте опаковки в микровълновата за 20-30 секунди за гореща терапия. 【Дизайн своята практика за съхранение и да го използвате с увереност】 Охлаждащ капачка от главоболие при мигрена идва с удобен закрывающимся калъф, който запазва обвивка от главоболие чиста, суха и без мирис във фризера / хладилника.Независимо от това, какви въпроси сте изправени, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ги решим в рамките на 12 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти