.

.

Стерилизатор Менструални чаши VOXAPOD, Безопасен за микровълнова печка, Сгъваема Пречиствател за обществени бани, за Пътуване, къмпинг, Сгъваем Силиконов Контейнер з?

Стерилизатор Менструални чаши VOXAPOD, Безопасен за микровълнова печка, Сгъваема Пречиствател за обществени бани, за Пътуване,

BGN 4.78

Наличност
На склад

✈️ УДОБЕН - must have за обществени бани, за пътуване, общите кухни / съквартиранти, дългите работни дни, къмпинг - удобен за почистване за многократна употреба продукти за еднократна употреба навсякъде, без да се притеснявате - работи като преносим мивка - просто налейте вода, поставете чаша, затворете капачката и се разклаща, за да се изплакват преди отново да инсталирате ♨️ БЕЗОПАСНО ЗА МИКРОВЪЛНОВА печка - огнеупорни силикон (до 200 ° c / 400 ° f) - сигурно, за да се стерилизира във вряща вода менструални чаши VOXAPOD или други продукти за еднократна употреба (например, силиконови менструални чаши, менструални та, kettlebells на Кегел и т.) не е по-използвайте кухненски съдове за готвене!. ? СГЪВАНЕ + КОМПАКТЕН - сгъваема, лека конструкция, която се побира лесно в повечето джобове или дамски чанти. ? Добре ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН - издръжлив панела и надеждна флип-надолу капак предпазват кожата от попадане на гореща вода и предотвратяване на разливане. ? НЕТОКСИЧЕН + е БЕЗОПАСНА ЗА УПОТРЕБА - не съдържа токсини, латекс, БПА, сулфати, фталатов, парабени или пластмаса - произведен от висококачествен силикон, който е натурален противоалергичен, веганским и не съдържа жестокост. ♻️ На ЕКО - моющийся и многократна употреба на силикон, който ще продължи години напред - режете на количеството на отпадъците и спестете пари!. ? ГАРАНЦИЯ за ЩАСТИЕ ние гарантираме, че ще ви хареса нашия продукт, и обещаваме да го оправя, ако той по някаква причина не се хареса. ? ВРЪЩАЙТЕ - даваме продукти и 2% от всяка покупка, за да се осигури безопасна грижа в периода на бременността на нуждаещите се и да спаси момичетата в училище.

Опции за продукта

Свързани продукти