.

.

FH Group FH3021BABYPINK Детски Розов Силикон поставка за Чаши в арматурното табло / вентиляционном отверстии (за смартфони, iPhone, Galaxy Coin Grip)

FH Group FH3021BABYPINK Детски Розов Силикон поставка за Чаши в арматурното табло / вентиляционном отверстии (за смартфони, iPhone, Galaxy

BGN 6.89

Наличност
На склад

? Лесна инсталация - просто закрепете директно на вентиляционном отверстии или без повреди дръж на всяка плоска повърхност ? Си шише с вода, безалкохолни напитки и много друго имате под ръка за лесен достъп. ? Избавя си кола от бъркотия. ?Нетоксични, нямат мирис и безвреден : с помощта на нашите продукти, можете да се грижи повече за своята планета. ?Лесен за почистване, притежава дълготрайна стабилност и трайност. ? Лесна инсталация - просто закрепете директно на вентиляционном отверстии или без повреди дръж на всяка плоска повърхност. ? Си шише с вода, безалкохолни напитки и много друго имате под ръка за лесен достъп. ? Избавя си кола от бъркотия. ?Нетоксични, нямат мирис и безвреден : с помощта на нашите продукти, можете да се грижи повече за своята планета. ?Лесен за почистване, притежава дълготрайна стабилност и трайност.За да запазите вашия автомобил от елементарно с помощта на този прост за инсталиране силиконов чаша и притежателя на мобилен телефон.Просто закрепете директно на вентиляционном отверстии на вашия автомобил или виси на всяка друга равна повърхност на вашия автомобил.Отличен за бутилки с вода, любопитни факти, слънчеви очила и други дребни предмети, които могат лесно да се загубиш в салона на вашия автомобил.Нашият силикон поставка за чаши запази колата си в чистота и чистота и ще ви позволи да имате всичко необходимо на една ръка разстояние.

Опции за продукта

Свързани продукти