.

.

Angoily Синя Бутилка за вода 4 бр. Пластмасова Бутилка За вода Дръжка За Носене на Бутилки Лифт Дръжки за Кофи за вода Нескользящие, Лесно Преносими Стомна за вода, Аксе?

Angoily Синя Бутилка за вода 4 бр. Пластмасова Бутилка За вода Дръжка За Носене на Бутилки Лифт Дръжки за Кофи за вода Нескользящие, Лесно

BGN 3.00

Наличност
На склад

Широчина писалка достатъчна за задържане на повечето хораЕргономичен дизайн, удобство и пестене на труда.Гладка обработка на повърхността, без чеп, няма да навреди на ръцете.Продуктът е произведен от висококачествена пластмаса, износостойкого и коррозионностойкого. подходящ за кофи за вода и други резервоари с широк спектър от приложения и добра практичност.Професионален и практичен дизайн, гладка работа, е безопасна за употреба.С помощта на тази удобна дръжка можете лесно да прехвърляте тежка бутилка с вода.Широчина писалка достатъчна за задържане на повечето хора.Ергономичен дизайн, удобство и пестене на труда.Гладка обработка на повърхността, без чеп, няма да навреди на ръцете.Продуктът е произведен от висококачествена пластмаса, износостойкого и коррозионностойкого. подходящ за кофи за вода и други резервоари с широк спектър от приложения и добра практичност.Професионален и практичен дизайн, гладка работа, е безопасна за употреба.С помощта на тази удобна дръжка можете лесно да прехвърляте тежка бутилка с вода.Описание Дръжка това кофи за вода са изработени от висококачествена пластмаса, устойчив и трайни за използване.Дръжката е ергономична форма може да се подхлъзне.Може да се използва за подмяна на стари писалки или вземане на повече химикалки за кофи.Различно е фина и гладка обработка, така че можете да го използвате с доверие. подходящ за кофи за вода и други резервоари с широк спектър от приложения и добра практичност.Характеристики Материал : пластмаса Размер : 14,00 X10,00 X1, 00 см Предпоставка включва 4 x дръжка за бутилирана вода.

Опции за продукта

Свързани продукти