.

.

Кърпички от риба везни, Наноразмерные Кърпички за почистване, Салфетки от микрофибър, за Многократна употреба, Кърпички с Изображение, Набор от домакински Салфетк?

Кърпички от риба везни, Наноразмерные Кърпички за почистване, Салфетки от микрофибър, за Многократна употреба, Кърпички с Изображение,

BGN 8.44

Наличност
На склад

МикрофибърДържава, както е посочено друго. ★ [Висококачествен материал] : Плат от риба везни, изработен от микрофибър, мека и кърпа без.Мокри кърпички добре се абсорбират влагата.Здрав и може да се пере в машина. ★ [Цветове се смесват произволно] : Различни цветове тъкани помагат да се определи зоната на събиране на реколтата и да се избегне взаимно използване, например, в кухнята и в банята.Направете си домакинска работа по-ефективна и организирана. ★ [Мокро и сухо използването] : За премахване на петна от прах и вода се препоръчва да се избърше със суха кърпа.За премахване на петна и маслените на разводите е по-добре да използвате протирание влажна кърпа.Ако влажна кърпа трудно да се премахне, може да се овлажнява в сапунена вода и избършете. ★ [Многократна употреба използването] : микрофибър Кърпа е изработена от естествени материали за осигуряване на здравето и безопасността.Нашите миещи кърпички за почистване можете да използвате многоразово!Запазва цвета и лесен за почистване. ★ [100% гаранция] : Можете да се свържете с нас по всяко време, да получите информация или въпроси за нашите продукти.Ние сме щастливи да се погрижат за вас и ще решим проблема в рамките на 24 часа.Той е подходящ за почистване на повечето предмети в дома, офиса и на други места, които се нуждаят от почистване.Не просто страхотна кърпа за миене на прозорци или кърпи за миене на стъкла.- Добри домакински почистващи средства за работа у дома, полиране на кухненски съдове за готвене, сушене на чинии и салфетки за почистване на автомобили, полиране на бижута и така нататък.★ Технически характеристики : · Материал : полиэфирное влакна · Цвят : изпратен на случаен принцип · Характеристики : по-Силен ефект за дезинфекция, лесно за почистване, бързо изсъхва · Размер : 30х30 см/11.81in, 40x40 см/15.75in ★ Помещение включва : 6 бр. х кърпички за почистване ★ Бележки : * Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.

Опции за продукта

Свързани продукти