.

.

Подстригване за Кози Копита, Инструмент За Рязане на Пръстите на краката на Животните, Многофункционални Ножици, нокторезачки Овце, Инструмент За Рязане на Пръсти?

Подстригване за Кози Копита, Инструмент За Рязане на Пръстите на краката на Животните, Многофункционални Ножици, нокторезачки

BGN 28.66

Наличност
На склад

❤ Ножици за подстригване са изработени от неръждаема стомана с износостойким острие с висока твърдост ❤ Пружина комплект тример за козьих копита има двойно острие с дължина от 1,6 инча, което позволява по-бързо да свърши работа за резитба. ❤ Пружина, бързо се отваря и затваря, отличен, подходящ за по-ефективна тежка дневна рязане. ❤ Ножици за подрязване на копитата на кози, овце, прасета и друг добитък, заточване и подрязване на нокти. ❤ Мултифункционален нож на машинката за копита с висока твърдост и износоустойчивост, предназначени за използване от фермерите, цветари и градинари.Характеристики : 1. Висококачествено изграждане на въглеродна стомана, висока твърдост, здравина и дълготрайност. Удобна дръжка дизайн, лесен захват, лекотата на монтажа. Конструкция защитна катарама, удобни за съхранение и безопасна употреба. Трудозатратная конструкция система, стабилна еластичност, спестяване на време и човешки ресурси.Широко приложение : - Универсален тример за копита се използва за дневна прическа ноктите на кози, овце, агнета, алпака и т.- Подходящ за повечето приложения в градината, като изрязване на цветя, малки храсти, събиране на реколтата на плодове и т. Параметри : Име на продукта : машинка за козьих копита Материал : 3cr13 + пластмаса Размер : 19 см / 7,48 инча Опаковъчен лист : 1 х машинка за козьих копита 100% Удовлетвореност на клиентите : Удовлетвореността на клиентите е наш приоритет.Ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-добрите продукти.

Опции за продукта

Свързани продукти