.

.

Elesunory 7ШТ 16-Инчов набор от инструменти за изграждане на коне, включва Файл за подков с дръжка, Клещи за коне, Щипки за копита, зъби за подков, нож за копитата и ръкавиц?

Elesunory 7ШТ 16-Инчов набор от инструменти за изграждане на коне, включва Файл за подков с дръжка, Клещи за коне, Щипки за копита,

BGN 8.47

Наличност
На склад

Висококачествени материали - Нашите кузнечные инструменти са изработени от висококачествена въглеродна стомана, която осигурява висока устойчивост на износване и нейното не е лесно да се съборят или да се деформираПредната и странична напильника имат тънки туристи, които са подходящи за различни цели за ремонт на копита. Лесен захват в ръката си - Файл за копитата и клещи, за да копита са нескользящие дръжки, които не позволяват лесно да се промъкнат по време на работа, твърди и остри ромбовидные туристи помагат бързо и без усилие премахване на най-твърди и дебели копита.Широко използвани Инструменти за изрязване на подков за коне, кози, овце или други малки животни, подходящи за изрязване на нокти, премахване на стените на копита, за да помогне на конюхам, земеделските производители, кузнецам и на ветеринарните лекари да работят по-лесно и по-ефективно.Това е също много подходящ за градинари и фермери за изрязване на цветя. Ценен пакет-получавате 7 бр. професионални ковано инструменти, в т. файл-рашпиль, 1 бр. дръжка за напильника-рашпиля, 1 бр. клещи, за конете, 1 бр. клещи за копита, 1 бр. подковообразная четка, 1 бр. нож за копитата и 1 чифт ръкавици.Идеалната комбинация за вашите работни нужди.Услуги за удовлетворяване на нуждите Ако имате някакви недоволство след получаване на нашия набор от инструменти за ковачество, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние веднага ще замени го за вас, за да можете да купувате с доверие.Идеален размер за подрязване на копитата на коне, кози, овце Mailto : 1 бр. файл-рашпиль за ковач, 1 бр. дръжка за напильника-рашпиля, 1 бр. клещи, за конете, 1 бр. клещи за копита, 1 бр. четка за подков, 1 бр. нож за копита, 1 чифт ръкавици Технически характеристики : Материал : въглеродна стомана размери : както е показано на фигура Важно : 1. При получаване на продукта, моля, разархивирайте го, за да провери не е ли той е повреден при преминаване. Всички наши стоки са с безплатен достъп до услуги след продажбата обслужване в продължение на 360 дни, ако имате някакви въпроси, моля, не се притеснявайте и не се колебайте да се свържете с нас!.

Опции за продукта

Свързани продукти