.

.

Мини комплект PROAIM SnapRig V-Lock в събирането, съвместим с V-образно батерия. Быстроразъемный комплект от алуминий за поставяне на аксесоари за V-Образни замъка на клетка ?

Мини комплект PROAIM SnapRig V-Lock в събирането, съвместим с V-образно батерия. Быстроразъемный комплект от алуминий за

BGN 1.67

Наличност
На склад

С помощта на монтиране на комплекта Snap Rig Mini V-Lock батерия V-образни крепежни може лесно да се пренасят и да закача на клетка или съоръженияТова быстроразъемный комплект от базова станция V-lock и клин с V-lock, въз основа на стандартен V-lock.Точно проектиран от висококачествен алуминий, тя е много лесна за употреба, устойчив и траен.Монтажен комплект се закрепва директно до вашия рамка или инсталиране с помощта на двата крепежни винта; използвайте го с материал за фотоапарати Snap Rig за по-удобно използване.V-образен клин надеждно се закрепва към вашия мобилен аксесоар или може да замени оригиналния V-образна дръжка на батерията с V-образно затваряне.Клин се поставя в основата на надеждна кацане и може бързо да бъде разглобена, с помощта на быстроразъемного лост на база.Освен това, има няколко монтажни резьб 1/4"- 20, които ви предлагат допълнителни опции за монтаж.Монтажен комплект PROAIM Snap Rig Mini V-Lock е быстроразъемный комплект базова станция V-lock. На него можете бързо да се разруши с помощта на быстроразъемного лост на база.Той е оборудван с четири резьбами 1/4 "-20 за допълнителни опции за закрепване, купувайте си с увереност.Монтажен комплект PROAIM Snap Rig Mini V-Lock е быстроразъемный комплект базова станция V-lock. На него можете бързо да се разруши с помощта на быстроразъемного лост на база.Той е оборудван с четири резьбами 1/4 "-20 за допълнителни опции за закрепване, купувайте си с увереност.

Опции за продукта

Свързани продукти