.

.

Безжична Слънчева Външна Охранителна Камера 2K PTZ AI с Откриване на движение, Аудио WiFi Камера дома за Сигурност, Прожектор, Цветно Нощно виждане, 360 Градуса, Водоустой?

Безжична Слънчева Външна Охранителна Камера 2K PTZ AI с Откриване на движение, Аудио WiFi Камера дома за Сигурност, Прожектор, Цветно

BGN 47.99

Наличност
На склад

【Се захранва от слънчеви панели и без кабели】 Тази външна камера идва от слънчев панел, акумулаторна батерия и вграден Wi-FiСлънчев панел осигурява непрекъснато захранване, Wi-Fi антена приема сигнал. 100% безжична връзка, никакви проблеми с тел.Не е необходимо да свържете модул за захранване.Виси на стената, след това можете да започнете наблюдение в продължение на 365 дни.Няма нужда да стреля зарядно устройство. 【Всички в една и съща клетка】Тази безжична камера външна камера, с безплатен софтуер за възпроизвеждане на видео се записва в облачном сървър (максимум 0,5 GB). Поддръжка на max 128 G (SD карта в комплекта не са включени).Можете да се води двустранен разговор, възпроизвежда, да признае на движение, завъртане на ъгъл, дори да е отвън. 【Незабавни сигнали, сирена и фенерче 】 Домашна камера за сигурност.Когато един чужденец, близо до дома си в кадър.Вие ще получите съобщение за секунди с визуализацията на снимки директно в съобщението, без да отваряте приложението, което може да вижда, кой идва и си отива.Сирена и прожектор-светкавицата може да се настрои на автоматично или ръчно включване.Допълнителна услуга е в това, че тази камера може да се анализира поведението при движение, да се направи разграничение на хора, домашни животни, автомобили, а също така можете да редактирате зоната на движение (допълнителна услуга на абонамент). 【2 K Full HD, покритие на 355 ° и цветно нощно виждане 】 завъртане на 355 ° хоризонтално, завой на 90 ° по вертикала и 3-кратно цифрово увеличение.Завъртете камерата под годни ви ъгъла, може да го направите на вашия телефон.Няма слепи зони, които биха могли да бъдат.Широка ptz камера outdoor с ъгъл на видимост е 90 градуса гарантира панорамна снимка на всеки ъгъл на вашата входна врата, заден двор, магазин, гараж. 2 K full HD, то е ясно и кристално ясни.Бяла светлина се включва автоматично при поява на движение. 【2-лентов звук и мултиплейър помещение видите】Тази домашна камера за сигурност, вградени високоговорител и микрофон-телефон, бихте могли да говорите с куриер, когато той ще дойде при теб у дома, да поиска деца се хранят, силата на звука се регулира.Споделяте вашите безжични камери за видеонаблюдение на открито със семействата си, те поддържат едновременно много потребители камерата на liveview.Защо да изберете ESCANU CAMERA? 100% безжична връзка, без нужда от щепсел и се нуждаят от местната помещение.Идва от слънчев панел за хранене, вградена Wi-Fi антена за гледане на видео в реално време. Всичко това в една и съща клетка.безплатна облачное хранилище за възпроизвеждане.

Опции за продукта

Свързани продукти